Kutyáim tömérdek mennyiségű székletet termelnek az új táptól mit tegyek?
A Josera Family és Kids ugyan kölyök tápok, de legalább tartalmaznak probiotikumot, ami segíti a megfelelő bélflórát. Lehet, hogy erre van szüksége a kutyádnak.
A leírásodból nem derül ki, hogy milyen fajta kutyáid vannak, kölykök, vagy felnőttek, ivartalanítva vannak-e.
Nekem a Royal Canin bevált, másnak az Acana. De szerintem jó tápok még a Brit, a Team Breeder, a Kennels Favourite, a DaDo, a Trainer, a Nutram, és még sorolhatnám. Vannak nagyon jó tápok itthon, de 100%-ig nem tudunk biztosat ajánlani.
Alapvetően nem normális, hogy egyszer nincs széklete, majd bélgyulladása van, később pedig túl sok széklete van. Jó lenne kideríteni (állatorvos segítségével), hogy mire érzékeny a kutyád, mert tuti, hogy valami nem stimmel náluk.
Én személy szerint nyers kajával is etetek, de ahogy írod, neked ez sem vált be.
Nem tudsz mit tenni, meg kell találni a megfelelő tápot. Nem kell nagy kiszerelésű tápot venned, elég, ha 3-4 kilós kiszerelésben veszel, ha nem válik be, akkor váltasz.
Nem szeretem a szupermarketekben található tápokat, de ha a Te kutyáidnak a Darling vált be...akkor legyen. Egyébként hasonló árkategóriájú, csak jobb minőségű az ACC nevű táp, nekem az Energy változata vált be. A kutyák megették, a széklet megfelelő volt, és fenntartó tápnak megfelelő, ha nem jársz kutyáiddal kiállításra és nem tenyésztesz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!