Mitől lehetséges, hogy a kutyáim 2 napja többszörösét isszák a megszokott vízmennyiségüknek?
Figyelt kérdés
2 nagy újfundlandi kutyám van. Egy 30 literes hordóba szoktak mindig friss fizet kapni 2-3 naponta.2-3 naponta cserélem a vizüket, és mindig marad kb 5-10 liter. Tegnap viszont egyetlen nap alatt megittak 30 liter vizet, teliengedtem, másnapra megint. és tényleg látom hogy isznak egyfolytába meg sokkal többször vizelnek, de mind a kettő. Ez valami vírus lehet? Nagyon remélem nem valami súlyos. Enni ugyan úgy esznek tovább, hányás nincs a udvarban. Nagyon sajnálnám ha valami komoly bajuk lenne. Állatorvost biztos nem hívok hozzájuk mert egy rabló, nem vagyok olyan anyagi helyzetben hogy ki tudjak fizetni 10-15 ezret csak azért hogy kijöjjön, hát még ha felírna gyógyszereket is.2012. márc. 15. 22:09
1/6 anonim válasza:
Az én kutyám is sokkal többet iszik mostanában, de szerintem csak attól van, hogy most már melegebb az idő. Sokkal többet liheg is, úgyhogy szerintem ez lehet az oka!
2/6 anonim válasza:
Az én kutyám is ugyanezt csinálja, bár "csak" egy kistestű keverék:)
3/6 anonim válasza:
Gondolom, a vedlésen még nincsenek túl. Plusz elég meleg lett az idő.
4/6 anonim válasza:
nekem is ezt csinálják a kutyáim...tavasz van :)
5/6 anonim válasza:
Az én mudijaim is állandóan isznak pár napja, pedig nem volt ez jellemző. Biztos hirtelen jött nekik ez a meleg idő, még nem szoktak hozzá. Sokat lihegnek is. Én össze szoktam vizezni a bundájukat, ennek nagyon örülnek, kergetőznek, ugrálnak.
6/6 anonim válasza:
A hirtelen nagy vízivást okozhatja pl. nőstényeknél méhgyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!