Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért napoznak ilyenkor a...

Miért napoznak ilyenkor a kutyáim?

Figyelt kérdés

ezek nem normálisak szerintem..:)

nyitva a bejárati ajtó, bejöhetnek bármikor(velünk alszanak amúgy is) hideg a csempbe,befeküdhetnek a ventillátor elé...de neeem ők kint fekszenek sorban a tűző napon és ha hívom őket nem igazán akarnak jönni..

most komolyan én majd meghalok nekik meg jólesik?:)

2012. jún. 20. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért ne vigyék túlzásba figyelj rájuk! Vizesítsd be a szőrüket, és azért próbáld árnyékosabb helyre vinni őket. Ilyen tűző napban nagyon veszélyes ha kint fekszik a kutya, könnyen hőgutát kaphat!
2012. jún. 20. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van a kutyában még egy cseppnyi életösztön, pontosan fogja tudni, mikor kell hűvösbe vonulnia.A kutya a D vitamint a napfényből "szerzi be".
2012. jún. 20. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyém sem normális, tök fekete, mégis képes órákig a napon lenni, rántottát lehetne sütni rajta...

Viszont a doki azt mondta, hogy azért figyeljünk oda rá, mert életösztön ide vagy oda, ellustul a napon, nincs kedve árnyékba menni, és simán hőgutát kaphat. Gondolom ezt nem csak úgy kitalálta, nem olyan típus, úgyhogy azért néha nézzetek rájuk :)

2012. jún. 20. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is az egyik imád 'napfürdőzni'. Ráadásul egy fekete, hosszú szőrű kutyáról beszélünk. Engem az idegbaj szokott kerülgetni ilyenkor, általában egy kis idő után behívom a hűvös lakásba.
2012. jún. 20. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!