Túl etetem a kutyámat?
Azért gondolom,mert sokat kakil egy nap: általában 3-4 szer(nem is keveset)+ még a sétáknál is bombázik egyet kettőt,és azt olvastam hogy a 2 alkalom lenne normális.
Az a baj,hogy a kutyus csak főtt ételt kap,mert a nem bírja a tápokat (mindentől f@sik) így nincsen iránymutató,hogy mennyit kapjon. De kb. olyan 2 kg-ot kap egy nap. Kétszer eszik tehát reggel és este kb. 1-1 kg-ot.
Elég mozgékony,izmos kutyus (német boxer,1 éves)),27 kg és ivartalanított szuka.
Szerintetek mennyit adjak neki? Sok ez az adag?
Ha nem kövér a kutya, akkor nincs túletetve.
A székelési rend az etetéstől áll be, tehát ha azonos időpontokban eszik és nem túlsúlyos, akkor rendben van a drága, ne aggódj.
Másfél hét múlva lesz 1 éves.:)
Akkor is sok ez az adag,ha most kezd erősődni?
Két hónapja van nálunk és olyan 1 hónapja kezdett rettenetesen nőni,erősödni (nem kövéredni). A régi nyakörvét (amit kb 4 hete viselt utoljára) 13 cm-el bővebbre kellett engedni...el sem hittem...:)
Harmadik válaszolo vagyok.
Ha nem hízik, csak testesedik, erősödik, akkor nem sok.
De a biztonság kedvéért beszéld meg az orvossal.
Egyébként gyönyörű,egészséges kutya. A szőre úgy csillog,hogy ilyet én még nem láttam! Nagyon figyelünk rá,hogy megkapjon minden szükséges tápanyagot.
Csak ez a sok kaki egyszerűen őrület!:) De lehet,hogy csak túl jó az anyagcseréje...:)
Harmadik válaszolo vagyok
Öröm olvasni, ahogy írsz a kutyáról.
Minden kutyusnak ilyen gazdit kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!