A Yorki kutyámat csak táppal etetem az jo? Mit szabad neki még adni?
A Royal Canninnek elég jó a tápértéke, szóval nem gond, ha csak azt kapja. Viszont néha fűzhetnél neki egy kis husit vagy ilyeneket. Azt imádná. :)
A konzerv arra jó, hogy valamivel összekeverd. Mi régen rizzsel kevertük, az úgy jó volt.
A szalámikat, egyéb dolgokat, maradékot mindig a tápja mellé kapja, mert csak úgy fogja megenni. Valamint ha nem kell neki a táp, akkor 5-10 perc múlva elveszed tőle, és következő etetésnél megkapja. Nem kell neki könyörögni azért, hogy egyen tápot is, majd eszik, ha éhes lesz.
A fogváltásnak tudtommal nincs köze a büdös szájszaghoz, viszont kéne neki adni fogtisztítókat. Pedigree Dentastix, és stb termékeket nyugodtan adhatsz neki, azok fogtisztításra nagyon jók, és ha csak a fogával van baj, akkor a szájszagán is segítenek. Ha nem múlik a kellemetlen szájszag, akkor látogassátok meg az orvosotokat, ő tuti, hogy tud segíteni.
Nyugodtan adhatsz neki mást is, persze tök jó, ha a tápot is szívesen eszi.
Én szoktam rizst, főtt húst, felvágottat, néha párolt zöldséget. Arra szoktam figyelni, hogy ne legyen se túl sós, se túl zsíros, amit adok neki.
Ja igen, meg sajtot... És ha szívesen eszi a gyümölcsöket, zöldségeket, akkor azt is lehet, persze.
Az én kutyám mondjuk a s.répát nem szereti, de a kaliforniai paprikát igen:) Meg az almát, banánt, körtét, savanyú káposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!