Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire számíthatok? A szukát...

Mire számíthatok? A szukát valószinü, hogy a saját apja fedezte!? A többi lent.

Figyelt kérdés
Lefoglalóztam már egy kölyök kutyát. Jövő héten hozható el. Van rá gyanú,hogy a szukát,a saját apja fedezte be. Ha megyek érte,még az utolsó pillanatba is vissza lépnék,de nagyon tetszik a kutyus. Észre lehet venni amugy ilyenkor valamit? Van ennek jele? Mik lehetnek a következmények? Aki tud,kérem irja le,a véleményét,tapasztalatát. A "tenyésztő"szerint a farkasoknál ez nem ritka,és csak akkor van baj,ha a szukát a saját fia fedezi be.
2012. jún. 26. 10:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben szerintem visszajár a foglaló, legalábbis elvileg, aztán hogy visszaadja-e... De én azért próbálkoznék, be bejelentgetném mindenütt, és megszellőztetném, hogy világgá kiabálom, hogy ezt csinálta, ha nem adja vissza a pénzt. Hátha legalább a jó hírére érzékeny, már ha van neki...
2012. jún. 26. 12:49
 22/24 anonim ***** válasza:
Milyen fajta kutyus??
2012. jún. 26. 16:10
 23/24 anonim ***** válasza:
61%
Ha van szerződés, és úgy van fogalmazva, hogy FOGLALÓ, azt NEM köteles visszaadni. Az ELŐLEGET viszont IGEN! Ez a különbség a kettő között. Sajnos sokan nem tudják!
2012. jún. 26. 18:04
 24/24 anonim ***** válasza:
De, a foglaló is visszajár, ha az ember nem azt kapná, amit lefoglalt...
2012. jún. 26. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!