Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mire számíthatok? A szukát...

Mire számíthatok? A szukát valószinü, hogy a saját apja fedezte!? A többi lent.

Figyelt kérdés
Lefoglalóztam már egy kölyök kutyát. Jövő héten hozható el. Van rá gyanú,hogy a szukát,a saját apja fedezte be. Ha megyek érte,még az utolsó pillanatba is vissza lépnék,de nagyon tetszik a kutyus. Észre lehet venni amugy ilyenkor valamit? Van ennek jele? Mik lehetnek a következmények? Aki tud,kérem irja le,a véleményét,tapasztalatát. A "tenyésztő"szerint a farkasoknál ez nem ritka,és csak akkor van baj,ha a szukát a saját fia fedezi be.
2012. jún. 26. 10:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
amikor te lefoglaltad a kutyát tudtál erről? Amennyiben nem simán visszajár a foglaló akár peres úton is, ( remélem papírt írtatok )
2012. jún. 26. 11:32
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem tudtam előre róla. Mivel 2 hetes korában dfoglaltam le,és azóta probáltam kapcsolatba maradni a nővel,azóta több infóhoz jutottam,és ezt véletlenül mondta el,hogy lehet,hogy a szuka apja is fedezet. Tk.vel,de persze,nem a szuka apja van a törzskönyvön apaként.
2012. jún. 26. 11:37
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

dns vizsgálatot kell kérni én biztos rászánnám ezek után a pénzt.

Mit csinálsz ha 2 évesen elpusztul?

Kutya & Macska

Alomellenőrzés: leszármazás megállapítása egy kölyök, az anya és a feltételezett apa mintája alapján

A három minta vizsgálat díja összesen 36 000 Ft + ÁFA. További kölykök mintánként 10 000 Ft + ÁFA.

Kutya DNS-profil: egyedi genetikai profil meghatározása 11 mikroszatellita lokusz alapján

A vizsgálat díja 18 000 Ft + ÁFA mintánként.

ELÉRHETŐSÉG PDF Nyomtatás E-mail

Szakértői konzultáció előzetes időpont egyeztetés alapján.

Telefon:

+36-70/633-4636

+36-70/633-4631

+36-30/231-0638

E-mail: info@genexpert.hu

Cím: 1135 Budapest, Palóc utca 4. I/12.

2012. jún. 26. 11:44
 14/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Azt hiszem a dns tesztet kérni fogom. Nem akarok se lekik,se testi nyomorék kutyát,és igy csak a kétség maradna,évekig csak ez járna a fejembe,ahányszor a kutyára nézek. Köszönöm az infókat.
2012. jún. 26. 12:04
 15/24 A kérdező kommentje:
M.E.O.E. felé ezt lehet jelezni? Érdemes? Ők kötelezhetik a dns vizsgálat elvégzésére?
2012. jún. 26. 12:05
 16/24 A kérdező kommentje:
A "tenyésztő" még több honlapot is mutatott,ahol az utódok felsorolásában több helyen is láttam,hogy fél testvérek fedezték egymást. Ezek nem nála voltak,de igy próbálta bizonygatni,hogy ez nem ritka.
2012. jún. 26. 12:11
 17/24 anonim ***** válasza:
szerintem a meoe nem kötelezheti, viszont jelenlegi törvény szerint nem lehet törzskönyveztetni
2012. jún. 26. 12:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Milyen fajta?
2012. jún. 26. 12:13
 19/24 anonim ***** válasza:

mint belinkeltem létezik rokontenyésztés, csak nagyon észnél kell lenni.

Nem hiszem, hogy a fent említett " tenyésztőnél" erről lenne szó!!!

2012. jún. 26. 12:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha a dns vizsgálatba nem megy bele vagy nem akarja visszaadni a foglalót hívd fel Dr. Pozsonyi Anikót Ő biztos segít!
2012. jún. 26. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!