Mit csináljak? (új kutyát hoztak)
Köszönöm a válaszokat, ha megjöttek megpróbálok beszélni velük mégegyszer, hogy változtassanak ,vagy inkább, hogy ajándékozzák el, ha nem segít, akkor megteszem amit írtatok, csak tudom, hogy van más bajuk is, ezért jó lenne, ha hallgatnának rám, mert nem fogom végig nézni, ahogy még egy kutya életét tönkreteszik... (egyáltalán nem értem, minek hoztak ide másik kutyát, eddig azt hittem, hogy nem fognak, mert az előző még akkor került ide, mielőtt még elváltak...) Megpróbálom szomszédaimat is rávenni, hogy győzzék meg, hogy ajándékozzák el, mert szegénynek az lenne a legjobb, mert nem hiszem, hogy változtatni fognak a szokásaikon.
És még az jutott most eszembe, hogy egyszer voltam ott, elmentem a kennel előtt, odamentem szegény kutyushoz (úgy vágyott az érintésre, nagyon kedve volt) és akkor láttam, hogy tele van sz@arva a kennel, és legalább egy-két heti adag ott volt :/ Akkor is megpróbáltam őket rávenni, hogy engedjék ki, én elviszem sétálni, de nem :(
De ha más nem használ, felajánlom, hogy én elviszem sétálni vagy valami, remélem most megengedik legalább azt :/
jaj istenem szegény :( :(
mindenképp próbálj hatni rájuk, ha nem tesznek semmit, akkor ahogy az előzők is javasolták, szólj a megfelelő szerveknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!