Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lábműtét után mennyi ideig...

Lábműtét után mennyi ideig kell a kötésnek a kutya lában maradnia?

Figyelt kérdés
Az allatorvos azt mondta hogy min 3 napig, de az lenne a legjobb ha a varratszedesig rajta maradna. De nem sok azert 10 nap? Nem fog begyulladni neki vagy valami? Akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az irja mar le. Elore is koszonom.
2012. jún. 24. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy van bekötve a lába????? A 3 napot hagyd, addigra annyira bevarosodik, hogy utána már szépen gyógyul. Nézd meg nem lett-e szorosan a kötés rátéve, ne legyen duzzanat.
2012. jún. 25. 00:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem kötötték egyiket sem.

Le lett fújva, és annyi.

Kutyára gallér és kész.

Milyen részét műtötték a lábának?

2012. jún. 25. 00:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Tavaly műtötték a vizslámat lábtöréssel. Emlékeim szerint én is levettem a kötést a 2-3. napon, hogy szépen behegedjen a seb (egyébként ezt a doki tanácsára tettem, dr. Diószegi Zoltán). Én minden nap betadinoztam neki, tisztítottam a környékét. Ő jó kutyus volt, és nem piszkálta a sebet.

Én azt tanácsolom neked, hogy főleg ebben a melegben ne dunsztold a sebet, legalább cserélgesd neki. Vagy már lehet kapni olyan tapaszokat, amik alatt lélegzik a bőr és a seb.

Milyen lábműtétje volt a kutyádnak?

2012. jún. 25. 08:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Patella műtéte volt, elfaragtak a csontjából, ízületi szalagot erősítettek meg drótozták is.
2012. jún. 25. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én vizslámnak combnyaktörése volt, de ma már senki meg nem mondja, hogy törve volt neki. Úgy fut, mint a nyúl :)Nem tudom, hogy javasolták-e Neked az úszást (ha a heg begyógyult), ha nem, kérdezz rá a dokinál. Én hordtam minden nap.

Kívánok Nektek gyors gyógyulást és mielőbbi nagy sétákat!

2012. jún. 25. 10:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen már volt erről szó, a hidroterápia jót tesz:)
2012. jún. 25. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok az off-ért, de nagyon kétségbe vagyunk esve: puli kutyusunknak tegnap 2 térd ínszalagot cseréltek ki mű-ínszalagra és helyretették a térdkalácsokat, amik kifordultak. Most hozzuk haza a kórházból. Azt mondták, nem is állhat rá egyáltalán, nehogy ödéma alakuljon ki. Hogyan lehetne ezt megoldani?
2015. ápr. 9. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!