Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S! Mit Tegyek? Le...

S. O. S! Mit Tegyek? Le akarják lövetni a kutyát!

Figyelt kérdés

Vettünk egy tanyát nemrégiben, és egy keverék kutya (erdélyi kopó féle csak kisebb, hosszúkásabb) már teljesen megőrült. Süket, és a napokban már meg akart harapni, ma kimentem adni enni neki, de mivel pár héttel ezelőtt elszakította a láncot és szabadon van, senki nem bírja megkötni mert ha közelítünk hozzá akkor belénk kap, most is meg akart harapni, és már le akarják lőni. Az állatorvos már a mi labradorunktól is fél (barátságos, nem harap senkit és imádni való, csak mivel jó nagy darab és fekete ezért ijesztő). Ti mit tennétek egy ilyen kutyával?

(bocsi ha kicsit értelmetlen, siettem és fáradt is vagyok, előre is köszi a válaszokat)

2012. jún. 22. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kilőné
2012. jún. 22. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

Végül is válaszokat kaptál. Ilyet is-meg olyat is. Akkor miért húzod az orrodat?

Talán azt vártad, adunk egy nevet, egy suttogót, aki odamegy és elvarázsolja azt a szegény kutyát?

Vagy vártál valakit, aki azonnal jelentkezne, hogy holnaptól ő akarja azt a kutyát magának, hátha megszelidítheti?

2012. jún. 22. 22:25
 13/19 A kérdező kommentje:

Igen, ezt vártam, ezért jöttem ide! Rajtad kívül mindenkinek siketült elmondania, hogy mit gondol anélkül, hogy még leállna vitázni, de mindegy is..

Köszönöm a válaszokat.

2012. jún. 22. 22:30
 14/19 Szilvi & Argos ***** válasza:

Előző tulajdonost nem tudjátok felkeresni és akár a jegyző utasítására felszólítani, hogy próbálja meg befogni a kutyáját??

Ha más nem megy, akkor sintért kihívni, és altatólövedékkel befogni, majd végleg elaltatni :(

2012. jún. 24. 17:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Németországban él sajnos, nagyon szerette a kutyáját de nem vitte ki.. :/
2012. jún. 24. 21:29
 16/19 anonim válasza:
ha valóban erdélyi kopó, könnyen megtanulja a kézi jelbeszédet, amivel tudod irányítani, pl ül, harap fekszik alszik stb, csak találd meg vele a közös hangot
2012. júl. 8. 13:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Csak ha valakit érdekelne, él még és van megtaláltuk a közös hangot!
2013. ápr. 1. 21:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Nahát, nagyon örülök neki, kellemes meglepetés :)
2013. ápr. 1. 21:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerencsés kutya !!! :)))))
2013. ápr. 1. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!