Miért akarják az ivartalanított szuka kutyámat egyfolytában meghágni? Szinte mindegyik kan!
Hát végül is -az utolsó kivételével - mindenki a dominanciát írta.
De nem hiszem el, hogy az összes kutya, akivel találkozunk mind dominancia miatt csinálják.
Anyósék kutyája egy nagy maci, de jámbor, és olyan mint egy kiscica. Az én kutyám, míg először el nem kezdett tüzelni, addig nagyon jól megvoltak, de azóta egyfolytában rá akar mászni. Akkor is, mikor nem volt várható, hogy tüzelni fog. És most hogy ivartalanítva lett, így is.
Egyébként mindene ki lett "pakolva".
Az a folyamata, szinte mindegyik kan kutyával való találkozásnak, hogy elkezdik szimatolni a fenekét,majd a péráját, elkezdik nyalogatni, folyik a nyáluk, na és akkor kezdődik a meghágás, és nincs megállj.
Kiborító! Nem tudunk így normálisan sétálni sem.
Nem lehet valamit tenni ellene?
Lehet ez most butaság, de attól, hogy még ivartalanítva van, ugyan úgy összeragadhatnak, ha véletlen becsúszna a dolog,nem?! Ááá!
Na! Az én kutyám (egy boxer) eszméletlen jámbor. Eldobja magát a többi kutyának, széttárja a lábát a kis kéjenc.
Nem szólna oda a világért sem!
Most hétvégén is az utolsó pillanatokban értem oda, hogy a 80 kg-os kutyát lerugdossam róla, mert ő ott állt alatta. Megáll az eszem rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!