A kutyusaim nem akarják enni a száraz tápot mit tegyek? ( Többi lent)
el vannak kényeztetve. önszántából még egy kutya sem halt éhen.
ha nincs valami szájüregi problémájuk, ami miatt esetleg nem tudnak rágni, akkor egyszerűen csak légy kitartóbb. mert egyelőre ők nyertek, az ő akartuk teljesült...
először is ne reggel etess, hanem este, főleg nagytestűnél jobb ha már nem mozog utána teli hassal.
2. hidd el, hogy megeszi. én még olyan kutyát nem láttam aki inkább éhen halt, de nem ette meg a tápot az orra előtt. Szerintem kicsit sokat adsz és ezért nem esznek
Őszintén? Szerintem iszonyatosan el vannak kényeztetve. Azért gondolom, mert írtad, hogy még a tésztát is ott hagyják, csak a husit eszik ki belőle. És tudják azt, hogy ha nem eszik meg, akkor úgyse bírja ki a gazdi és ad valami finomat.
Ha nem esznek, vedd el tőlük 10 perc múlva. Határozottan. Nem kell, hogy érezze a kutya, hogy sajnálod. Legközelebb ugyanez. Egyik kutya sem halt még bele pár nap koplalásba. :)
Kutyaszalámit max. felkockázva, jutalomfalatként szoktam adni.
Nyilván a legjobbat akarod a kutyáidnak, mi sem vagyunk ezzel másképp, de az elkényeztetés nem a legjobb nekik se (és neked se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!