Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csökkenhet a kutyám önbizalma?...

Csökkenhet a kutyám önbizalma? (molinos)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 Német dog mellet (akik igazából elégvadak ,ahhoz képest ,h itt azt olvasom az interneten, h szelidek) nevelek 1 szuka molinost! a másfél éves Dogkanommal jólkijön ,de a a másik kér 3 éves dogszukáim mindig megverik (ők egymást sem bírják elviselni) amikor össze engedem őket , h most hátha elviselik egymást! nagyon félmár a Dogoktól! és kezd tartozkodó lenni az idegenekkel szemben is !!
2012. jún. 20. 23:42
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Alomellenőrzés = bejelentett, törzskönyvezett alom ellenőrzése.

Akkor mi van a tk nélküli alommal? Galambpostán megy a fajtaklubhoz, hogy papír nélküli alom készült?

2012. jún. 21. 14:43
 42/46 anonim ***** válasza:

ma 14:22

nem lehet külföldről telefonálni?

Netán Te írtad be gyorsan a boardra az örömhírt?

2012. jún. 21. 14:45
 43/46 anonim ***** válasza:
De lehet, csak már fel kéne tölteni a telefonom, egy percet se bírna ki. Nem írtam a boardra semmit.
2012. jún. 21. 15:27
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elnézésedet kérem a feltételezésért!

Amúgy a véleményem:

Elnök bárhol az lesz, aki jelentkezik rá, és van neki támogatója, hogy megválasszák. Mindez nem azt jelenti, valóban feddhetetlen, tisztességes tenyésztő, ember. Viszont egy civil választásba beleszólni nem nagyon lehet.

Nagyon sok nagynevű tenyésztőt ismerek csak az én fajtámból, ahol bizony mennek a tk nélküli kutyák is.

Kevés ma az igazán elkötelezett TENYÉSZTŐ.

2012. jún. 21. 15:36
 45/46 anonim ***** válasza:
Nem gond. Én is ismerek a mi fajtánkban ilyet sajnos, még aranykoszorús is... Közben meg tk, chip nélkül ad kölyköt, sőt olyan is volt, hogy keveréket, persze apának más volt beírva... Nehéz dolga van annak, aki tisztességes tenyésztőt keres, mert nem fekete-fehér a dolog.
2012. jún. 21. 15:52
 46/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, írj, engem nagyon jól elszórakoztattál. :D Apuci csak jól keres, atyai pofont sajnos nem osztogat a kislányának... De most komolyan, ilyen gyereknek miért kell 3 német dog, és egy malinois? Ráadásul ha az egyik válaszoló a ti almotokat linkelte, nagy hülyeséget csináltok. Először is, ne szaporíts. Másodszor, a kölyköket 7-8 hetesen kell leválasztani, és eladni, különben (ha hamarabb), egy szocializálatlan kölyköt visz haza a mit sem sejtő tulajdonos. Persze aki támogatja a szaporítókat, az szinte meg is érdemli...

16/L

2012. jún. 28. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!