Csökkenhet a kutyám önbizalma? (molinos)
ma 09:49
Neveled őket? Ennyi hozzáértéssel?
Amúgy nevet nem írunk ki sehol nyilvánosan. Teljesen mindegy, ki a tulajdonos. Tanuld meg a net etikát is.
Nézd meg a kérdésedet, a hozzáfűzött kommentjeidet és máris meglátod mi a nem hozzáértés.
Azt se tudod mi fán teremnek a kutyáid, azok ösztönei, és hogy esetleg milyen reakcióik vannak.
Ha értenél valamit is hozzá, akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket, és nem is részleteznéd, hogy a kutyáid nevelése milyen szinten el van rontva.
De tudom, te okos vagy, mindent tudsz, a kutyáid boldogok, hogy egy kennelben élhetik le az életük, majd amikor végre kiengeded őket, akkor egymást tépik. Tudom, titkon minden kutya ilyen életre vágyik, hogy ellessék őket, jó pénzt csináljanak belőlük és egymással verekedjenek a bizonytalan helyzetük miatt. Jó élet, gratulálok hozzá, hogy ilyen körülményeket tudsz nekik teremteni.
Egy gyerek vagy még, nem is értem miért bíznak rád ilyesmit, a felelősségtudatod sincs még szemmel láthatóan kialakulva. Nem feltétlenül téged hibáztatlak, inkább a felnőttek nemtörődömségét.
Örülök neki. :) Mondom én, minden kutya ilyen életre vágyik. :)
Látod, a kommentedből süt az éretlenség, és értetlenség. Sajnálom, mert a szüleid rontottak el, azt hiszed mert pénze van A SZÜLEIDNEK NEM NEKED, akkor már mindened megvan. Egy elkényeztett kis köhömm, gyerek vagy, aki azzal dicsekszik, hogy apucikájának mennyire futja. Igazából, ha már szóba hoztad, én leszarom, a pénzedet is, és úgy kb az életkörülményeiddel kapcsolatban mindent. A kutyákat sajnálom, dehát ez ellen nem tudok semmit tenni.
Legalább észrevehetnéd, hogy a butaságodat bizonyítod minden egyes kommenteddel, mivel engem megbántani, felidegesíteni nem fogsz tudni, és minden egyes válaszoddal csak szánalmasabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!