Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csökkenhet a kutyám önbizalma?...

Csökkenhet a kutyám önbizalma? (molinos)

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 Német dog mellet (akik igazából elégvadak ,ahhoz képest ,h itt azt olvasom az interneten, h szelidek) nevelek 1 szuka molinost! a másfél éves Dogkanommal jólkijön ,de a a másik kér 3 éves dogszukáim mindig megverik (ők egymást sem bírják elviselni) amikor össze engedem őket , h most hátha elviselik egymást! nagyon félmár a Dogoktól! és kezd tartozkodó lenni az idegenekkel szemben is !!
2012. jún. 20. 23:42
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Pont ezen gondolkoztam én is, hogy nem olyan nagy baj, hogy szét lesz robbantva, csak sajnos nem látom, hogy az egyéni fajtagondozó szervezetek miért lennének majd jobbak?
2012. jún. 21. 12:54
 32/46 anonim ***** válasza:
Bőven elég szaporító van a dogosok között.
2012. jún. 21. 13:16
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Drága Kérdező! Ha olyan baromi sok pénzetek lenne és mellé egy csöpp eszed (kétlem:)) akkor nem a gyakorin kérdezősködnél hanem szakképzett kiképzőt hívnátok az arany életet élő kutyáidhoz.
2012. jún. 21. 13:42
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rban vagy kedves kérdező....ha ezt a nevelőapád megtudja,márpedig megfogja,akkor lesz nemulass!
2012. jún. 21. 13:50
 35/46 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit védeni, igazán undorodom a szaporítóktól, és nagyon a MEOE embereit sem ismerem (igaz, nem is szeretn
2012. jún. 21. 14:11
 36/46 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit védeni, igazán undorodom a szaporítóktól, és nagyon a MEOE embereit sem ismerem (igaz, nem is szeretném), de nem lehet, hogy a belinkelt hirdetés a dogkölykökről csak kamu és így akarják tönkretenni a tenyésztőt?
2012. jún. 21. 14:12
 37/46 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Akkor biztos a fülébe jutott volna, és leveteti. Na meg ha így tartja a kutyáit, ahogy itt olvashattuk, 0 szocializáció és séta, akkor mit várunk? Lehet, hogy van több hirdetés is, csak a "tenyésztő úr" nevét és a német dog szót írtam be. Kennelt nem találtam. De ha gondoljátok, hívjátok fel mint a hirdetést olvasó vevő. Én nem tudom, mert külföldről vagyok. Kíváncsi vagyok az eredményre...
2012. jún. 21. 14:22
 38/46 anonim ***** válasza:

ma 12:38

Mégis, hogyan gondolnád a MEOE ellenőrzését egy ember felett? Még csak nem is az összes tenyésztő felett? Lennének emberek, akik a létező összes hirdetést szemezgetnék? Vagy hetente, havonta minden tenyésztőt lejárnának ,benéznének a kertjébe, mennyi és milyen kutya van az udvarában? Még a fajtagondozó klubok sem tudják az ilyesmit megtenni.

2012. jún. 21. 14:23
 39/46 anonim ***** válasza:
93%
A telefonszám egyezik,az elnöké.Aki ismeri az tudja,hogy ez nem kamu.....
2012. jún. 21. 14:25
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt alomellenörzés.Akkor megtudták csinálni,most miért nem??
2012. jún. 21. 14:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!