Csökkenhet a kutyám önbizalma? (molinos)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 Német dog mellet (akik igazából elégvadak ,ahhoz képest ,h itt azt olvasom az interneten, h szelidek) nevelek 1 szuka molinost! a másfél éves Dogkanommal jólkijön ,de a a másik kér 3 éves dogszukáim mindig megverik (ők egymást sem bírják elviselni) amikor össze engedem őket , h most hátha elviselik egymást! nagyon félmár a Dogoktól! és kezd tartozkodó lenni az idegenekkel szemben is !!2012. jún. 20. 23:42
31/46 anonim válasza:
Pont ezen gondolkoztam én is, hogy nem olyan nagy baj, hogy szét lesz robbantva, csak sajnos nem látom, hogy az egyéni fajtagondozó szervezetek miért lennének majd jobbak?
32/46 anonim válasza:
Bőven elég szaporító van a dogosok között.
33/46 anonim válasza:
Drága Kérdező! Ha olyan baromi sok pénzetek lenne és mellé egy csöpp eszed (kétlem:)) akkor nem a gyakorin kérdezősködnél hanem szakképzett kiképzőt hívnátok az arany életet élő kutyáidhoz.
34/46 anonim válasza:
Sz@rban vagy kedves kérdező....ha ezt a nevelőapád megtudja,márpedig megfogja,akkor lesz nemulass!
35/46 anonim válasza:
Nem akarok senkit védeni, igazán undorodom a szaporítóktól, és nagyon a MEOE embereit sem ismerem (igaz, nem is szeretn
36/46 anonim válasza:
Nem akarok senkit védeni, igazán undorodom a szaporítóktól, és nagyon a MEOE embereit sem ismerem (igaz, nem is szeretném), de nem lehet, hogy a belinkelt hirdetés a dogkölykökről csak kamu és így akarják tönkretenni a tenyésztőt?
37/46 anonim válasza:
Ugyan már! Akkor biztos a fülébe jutott volna, és leveteti. Na meg ha így tartja a kutyáit, ahogy itt olvashattuk, 0 szocializáció és séta, akkor mit várunk? Lehet, hogy van több hirdetés is, csak a "tenyésztő úr" nevét és a német dog szót írtam be. Kennelt nem találtam. De ha gondoljátok, hívjátok fel mint a hirdetést olvasó vevő. Én nem tudom, mert külföldről vagyok. Kíváncsi vagyok az eredményre...
38/46 anonim válasza:
ma 12:38
Mégis, hogyan gondolnád a MEOE ellenőrzését egy ember felett? Még csak nem is az összes tenyésztő felett? Lennének emberek, akik a létező összes hirdetést szemezgetnék? Vagy hetente, havonta minden tenyésztőt lejárnának ,benéznének a kertjébe, mennyi és milyen kutya van az udvarában? Még a fajtagondozó klubok sem tudják az ilyesmit megtenni.
39/46 anonim válasza:
A telefonszám egyezik,az elnöké.Aki ismeri az tudja,hogy ez nem kamu.....
40/46 anonim válasza:
Régen volt alomellenörzés.Akkor megtudták csinálni,most miért nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!