Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet hogy meghal a kutyánk?

Kocka99 kérdése:

Lehet hogy meghal a kutyánk?

Figyelt kérdés

am kezdődött. (a nagy melegben az is igaz) tehát!

a kutyánk egy husky fajta 15 éves (kutyaévben)

Tünetek:

nem iszik

alig bír felállni(legalábbis ha felállítjuk akkor 5 mp és "összeesik")

a fejét is alig bírja már felemelni

alig iszik (nagyábol semmit)

nem eszik

és a legyek meg a hangyák mászkálnak rajta!

Köszönöm a segítséget!

2012. jún. 18. 18:59
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
89%

Miért vitatkoztok hogy ki tartson kutyát ki ne??!! Itt nem ez a kérdés meg az se, hogy kinek mennyi pénze van.

Ha beteg a kutyád vagy bármilyen állatod elviszed orvoshoz,segítesz neki ennyi a lényeg. Már írtam ha pont nincs pénzed azt megbeszéled az orvossal. (mert bárkivel előfordulhat,hogy pont akkor nincs semmi pénze amikor fontos lenne)

2012. jún. 18. 22:06
 42/57 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan kérlek... Talán ott kezdődik a dolog hogy már bocsánat de ne azért vegyen az ember kutyát hogy lefoglalja a gyereket mikor tudja hogy nem tud mindent megadni annak a kutyának. Az pedig hogy elvernél minket ... Ahhaha megnézném :) Ki szálkaratézik itt elveréssel meg ilyenekkel?! Mert nem mi. Különben meg baromira eltertél a tárgytól mert itt arról volt szó hogy nem hívják ki a dokit mert inkább hagyják magától kimúlni. Nem egy olyan embert ismerek aki inkább nem enne csak hogy a kutyájának mindene meg legyen. És ez nem az anyagi helyzettel hanem az emberséggel és az agyi szinttel van összefüggésben.
2012. jún. 18. 22:07
 43/57 anonim ***** válasza:
szájkaratézik
2012. jún. 18. 22:08
 44/57 anonim ***** válasza:
Amúgy ami fontos is. Hogy van a kutya?
2012. jún. 18. 22:20
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyi, hogy a 36-os azt írta, hogy a kutya 3 éves. A kérdező leírta az egyik kommentjében, hogy "15 év az sok(95 éves emberi évben azért egy kutyának ez egy szép életkor."

Magyarul a kutya 15 éves. Egyébként szerintem is hívjatok állatorvost. Én tuti nem bírnám nézni, ahogy szenved, az akivel felnőttem és játszottam nap mint nap. De remélem már volt kint az állatorvos?!

2012. jún. 18. 22:37
 46/57 A kérdező kommentje:
meghalt szegény :( R.I.P
2012. jún. 20. 09:48
 47/57 anonim ***** válasza:

eddig szenvedett?

szegény kincsem:(

Gratulálok pff..

2012. jún. 20. 14:25
 48/57 anonim ***** válasza:
Szegényke. Nem birta ezt a nagy meleget..
2012. jún. 20. 15:32
 49/57 anonim ***** válasza:
hagytátok szenvedni, agonizálni 2 napig....megspóroltatok vele párezer forintot...gratulálok
2012. jún. 20. 15:58
 50/57 anonim ***** válasza:
:(
2012. jún. 20. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!