15 év nem sok,Locsolgasd,vizezd a nyelvét. Húsísd és orvos:) Most.
2012. jún. 18. 19:12
12/57 anonim válasza:
Vidd el állatorvosoz az nem elég ha kint vagy vele!!!!
2012. jún. 18. 19:13
13/57 A kérdező kommentje:
azokat amiket küldtek linkben megnéztem meg is csináltuk!
és sajna semmi :((((
2012. jún. 18. 19:14
14/57 anonim válasza:
mit csináltál meg? mindenhova mindenki azt nyökögi neked hogy vidd orvoshoz,vagy hívd házhoz!!!
Legalább most is kint fekszik a tűző napon??
Eszement barom más nem vagy komolyan,legalja..
2012. jún. 18. 19:15
15/57 anonim válasza:
Igen. Valószínű nem húzza sokáig. A mi kutyánk is ugyan így volt. Nem lehetett bevinni még az árnyékbe sem úgy elhagyta magát. Hiába kínáltuk vízzel nem ivott. Hiába etettük volna nem evett, maga alá csinált. Úgy vonszolta magát az utolsó pillanatokba be a füves részbe úgy, hogy a hátsó lábait húzta maga után. Aztán ott lefeküdt és végleg feladta. :(
Az eddigi válaszolók 100%-a nem ért a kutyákhoz vagy nem látott még kutyát elpusztulni. Nem tud mit csinálni. Vagy elaltathatja, de szerintem már fölösleges. Sajnálom. :(
2012. jún. 18. 19:16
16/57 anonim válasza:
Azt mondjátok meg, az ilyen embereknek minek kutya, vagyis egyáltalán állat? Tényleg remélem, hogy unatkozol és csak szórakozol.
2012. jún. 18. 19:17
17/57 anonim válasza:
Csupa állatbaráti szeretetből hagyjátok azt a szerencsétlent szenvedni? Nem értek a kutyához és nem láttam meghalni? De láttam, nagyon szar volt, a kezeim között pusztult el az állatorvosnál, mert elaltattuk, hogy ne szenvedjen többet
2012. jún. 18. 19:19
18/57 anonim válasza:
Miért izélitek? Nem láttatok még kutyát elpusztulni? Nem olyan egyszerű egy nagytestű kutyát az árnyékba vinni ami már elhagyta magát. Mellesleg ő feküdt oda, ha zavarja arrébb megy, vagy arrébb vonszolja magát. Ezért nem a gazda a hibás. Nem kell az kutyának elvenni az életét idejekorán. Sajnálom, hogy ilyen üresfejű emberek ugatnak itt a kutyákról.
2012. jún. 18. 19:19
19/57 anonim válasza:
15 éves kutyaévben? Akkor rendes évben mennyi 3?
2012. jún. 18. 19:21
20/57 anonim válasza:
Jó akkor ennyi erővel a dédimet is elvihetném a kórházba elaltatni mert már ő is csak feküdni tud és állandóan minden baja van. DE nem teszem, mert megadom neki a tiszteletet, hogy nyugodt körülmények között, természetesen pusztuljon el. Másrészt honnan tudod, hogy szenved? Ha annyira rossz lenne neki, akkor még öreg kora előtt elpusztulna. Ne ruházzuk fel emberi tulajdonságokkal az állatot oké?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!