Lehet hogy meghal a kutyánk?
am kezdődött. (a nagy melegben az is igaz) tehát!
a kutyánk egy husky fajta 15 éves (kutyaévben)
Tünetek:
nem iszik
alig bír felállni(legalábbis ha felállítjuk akkor 5 mp és "összeesik")
a fejét is alig bírja már felemelni
alig iszik (nagyábol semmit)
nem eszik
és a legyek meg a hangyák mászkálnak rajta!
Köszönöm a segítséget!
egyrészt
15 év az sok(95 éves emberi évben azért egy kutyának ez egy szép életkor.
az orvos drága 8000 ft egy elaltatás
tudom higgyétek el megtenném érte!
és árnyékban van!
Alapállás: a husky nem bírja a meleget, nem erre az éghajlatra született.
Saját tapasztalat (igaz, nem husky ügyben, hanem német juház-ivzsla keverék, de szintén nagyon öreg volt): amikor a mi kutyánk ugyanilyen tüneteket mutatott, elvittem orvoshoz, azt mondta, hogy a kisvérköre nem működik, tehát a tüdeje nem kap elég vért. Javasolt gyógyszert, de rögtön hozzátette, hogy nem lehet gyógyítani. Mivel a férjem kórházban volt és nem akartam úgy elaltatni a kutyát, hogy legalább még egyszer ne simogathassa meg, a fiammal két napig a lakásban ápolgattuk, hogy "megvárja" a férjemet. Utána fájó szívvel, de elaltattuk.
ja...félreértelmeztem :(
Sajnos nem tudsz semmit tenni ...locsolgasd egy kicsit és próbáld elterelni a boarakat...beszélj hozzá és nyugtasd meg...
ha nem voszedorvoshoz, azzal vétessz az állatvédelmi törvény ellen, börtönt is kaphatnál érte.
Hogy tudod hagyni szenvedni? Miért nem hívsz orvost? Lehet, hogy csak pl.magasláza van,az orvos egy injekcióval helyretenné és élhetne tovább: de nem,te nem hívsz orvost és megölöd.....
54%-os nekedsincs fingodsem a kutyatartásról.
Hagynálak én is a napon haldoklani párszáz léggyel.
Az ilyeneket kelleltiltani az állattartástól örökre.
a szüleim nem akarják elaltatni
inkább természetesen haljon meg
Egy dolgot kívánok: h gyorsan legyen rajta túl szegény, ne kelljen átélnie h a legyek beköpik és a hangyák megeszik.
Kérdező: remélem majd amikor a saját szüleid is haldokolnak, akkor sajnálni fogsz rájuk párezer forintot h méltósággal, fájdalmak és szenvedés nélkül mehessenek el!
Valaki elkezdte hogy el kell altatni most erre van becsípődve a téma..
Kérdező mégegyszer leírom bár neked egy baltán kívűl semmi nem fogja meg az agyad úgynézem..NEM vagyunk állatorvosok!! Rég fel kellett volna hívnod,már ahogy látod a tüneteket,korántsembiztos hogy el kell altatni a kutyád! És most szépen fogalmaztam,hátha így megérted a dolgod de nekem nagyon gyanús hogy csak szórakozol itt velünk. Remélem..
el fog menni.... :(
röviden és tömören!
ez ellen nem tudsz mit tenni, az évek múlnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!