Hogyan hűtitek a kutyusotokat ebben a melegben?
Van egy esővízgyűjtő kád, játék után (néha közben is...) beleugrik, és hűsöl :) Le is szoktam fröcskölni. Az a vicces, mikor épp labdázunk, és egyszer az elkapása után fogja magát, és labdástul bemászik a kádba :D Vagy csak felkönyököl inni, kiejti a játékot, iszik, aztán meg ott mancsol, mert elúszott, és be kell végül mennie érte. Amúgy mudi.
Little Red, besírtam a röhögéstől, haláli kutyád lehet XD
Mindig van előttük hideg friss víz. Szoktak kapni ilyen melegben jégkockákat azokat el szokták rágcsálni. Naponta többször lemosom a lábaikat, hasukat, fejüket hideg vézzel (ezt nagyon szokták élvezni. Mindig ott ülnek a csak alatt mikor kimegyek, hogy vizezzem be már őket). Van egy lemez kád amibe néha-néha bele fekszenek ha már nagyon melegük van + szoktam nekik vizes törölközőt leteríteni a teraszra amire rá fekszenek. Néha-néha be szoktam az egéz testüket vízzel permetezni.
De ilyenkor be szoktuk őket engedni mert a házban jó hűvös van és a konyhában fekszenek a járólapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!