Hogyan hűtitek a kutyusotokat ebben a melegben?
betettem a fagyasztoba fel percre:
Kívülről: 5000 Ft-os gyerek medence vízzel töltve
Belülről: Hűtött gyümölcsök a gazdinak és kutyának
Különösebben sehogy: kertben az árnyékban fekszik, többször cserélem a vizét naponta.
Délelőtt és/vagy este úszik...
Ma pl. BKV-n nehezen viselte a meleget, de utána az úszás, játék kárpótolta :)
hát most megy a ventillátor egésznap nincs olyan meleg a szobába,de mikor tartós kánikula van és megpusztulunk ventilátor mellett is akkor fogok vizes törülközöt leterítem az ágyra és arra ráfekszik. Ha nem fekszik rá akkor bebugyolálom vele rövid időre,ez hűti. Meg volt testpermetem az kifogyott már és a flakonba hideg vizet töltök és azzal fújkálom magunkat és a kutyát is.
Ezek ilyen panelos praktikák,nem kertesek vagyunk:)
Ha gondolom h melege van, akkor megkérdezem tőle h "Lehűtsön anya?". Ha szeretné, akkor gyakorlatilag benyargal a fürdőbe, beugrik a kádba és vár :)
A lábait, a mellekasát és végig a hasát átáztatom kellemesen hideg vízzel, h mikor az párolog, hűtse.
De van olyan is, h egyszerűen nem találom a kutyát, keresem, és a fürdőben áll a kádban, a sötétbem, és várja h észrevegyem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!