Mit csináljak ilyen melegben a nagytestű, nagy bundájú kutyáimmal, hogy jobb legyen nekik, ne legyen annyira melegük?
Levizeztem őket, így egy kicsit jobb, de még mindig melegük van.
Ilyenkor mit lehet velük csinálni, hogy ne csak feküdjenek egész nap? Este 6-7 óra fele elviszem őket sétálni minden nap, de addig?
Nálunk is ez a helyzet.
Hát mindig legyen friss, hidegebb vizük. Árnyékos hely ahol egy kicsit tudnak hűsölni. Mivel gondolom a tieid is most vedlenek kefélheted őket többször ez igaz igen kicsi segítség de egy idő után csak jobb lesz nekik. És ha van rá lehetőséged egy kis pancsolót tehettek nekik ki amiben ha kedvük tartja hűsölhetnek egy kicsit.
kb. ennyi jutott eszembe de még írok ha tudok valamit.
Persze naponta kefélem a szőrüket. A kauból baromi sok jön ki.
Nem várom el tőlük, hogy ugrándozzanak 30 fokba, csak hát...nem tudom, mi van ha egész nyáron ilyen idő lesz? Nem fognak nagyon el lustulni?
Különben ez a pancsoló jó ötlet.
Ja különben mi is beszoktuk engedni az előszobába a hideg járólapra őket, mondjuk akkor nem, amikor csurom vizesek, mert levizeztem őket
Különben most az jutott eszembe, hogy holnap reggel, amikor még nincs annyira meleg elviszem őket ahhoz a távolabbi tóhoz, és amire oda érünk (kb. 40 perc) addigra már úgyis meleg lesz és ott úszhatnak egyet. Este meg egy rövid sétára megint, csak már nem a tóhoz, mert akkor már lehet nem száradnának meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!