Vajon ki volt a hibás?
Figyelt kérdés
5 kutyával sétáltunk a tesómmal 2kölyök,2szülő,1másik.egy másik kutyás jött szemből,mi leültettük a kutyáinkat mert járdához értünk.a másik kutyás olyan közel jött hogy majdnem rálépett az anyakutyára.a másik gazdi ebből nem látott semmit,mert a kutyája mögötte volt.az anyakutya és az apa is neki ment az idegen kutyának.nem lett nagy baj!2009. júl. 4. 18:06
11/16 A kérdező kommentje:
amit csináltak arra nem vagyok büszke,de a nevelésükkel nincs gond.az ösztönük is remekül müködik.de hát ki örülne neki ha a drága pénzért vásárolt kutyáját esetleg megtámadják?annak tényleg örülök hogy ha kell megvédik magukat is,a környék ahol lakom,nem jön rosszul hogy van némi előny.mikor az én kutyám kicsi volt soxor voltam állatorvosnál én is.csak nekem volt annyi eszem hogy suliba vittem őket,olvastam szakkönyveket,amugy is 9.éve foglalkozom kiképzéssel/javarészt engedelmességi/.de tudud ha egy aranykoszorus mesterkiképző 20 perc ismeretség után megkért hogy az iskolájának a bemutató showjára örömmel látna minket az többet jelent nekem bárki fikázós véleményénél.nem szeretnék se vitázni veled se sértegetni/ahogy te teszed/de a válaszok arányait tekintve se a Te véleményed van többségbe.
2009. júl. 7. 12:57
12/16 A kérdező kommentje:
És igen,az igaz hogy én is hibás vagyok,hiszen nekem 5 kutyával valószinü hogy egyszerübb arrébb állni mint aki egy kutyával jön.de lehet hogy más is vehetné a fáradtságot/ha már kutyát tart/ hogy legalább 1könyvet elolvasson,vagy suliba vigye?valahol biztos hibáztam ,de kicsit fárasztó mindig más hibáját is figyelni,hiszen csak egy kicsit kellett volna arrébb menni és mondjuk nem jobboldalt vinni a kutyát a másikembernek.tedd fel ugy a kérdést vajon ő megtett mindent a baleste elkerülése érdekébe?
2009. júl. 7. 13:05
13/16 A kérdező kommentje:
ha ez mind nem ok a Te kutyádnak,és ilyet nem csinál akkor hogy fordulhatott veled ilyen elő?vagy homokszem van a gépezetben?a te kutyád is megtette!most akkor hogy is van ez?inkább hagyjuk.köszi a válaszokat
2009. júl. 7. 13:50
14/16 anonim válasza:
szerintem a másik fél volt a hibás,mert a kölyköket védeni az embernél is esőszámu reakció.akár hogy is van nevelve,az ösztönt nem lehet nevelni,kinevelni!!!az elöttem hozzászoló "professzor"nem igen érteni miért nem ad igazat neked,mikor tisztán leirja hogy vele is előfordult már ilyen holott az ő kutyája nem támad sem emberre sem állatra parancs nélkül.vagy mégis kapott a kutyája parancsot ?és akkor ő lehetett büszke magára!!!mindenesetre tényleg kéne annyira tisztelni a másikat hogy félre állok,és valamit én is teszek a biztonságos továbbhaladás érdekébe!!gratulálok a szép eredményekhez!5 kutyával lehet más ki se merne menni de itt alázzák azt aki szereti,foglalkozik a kutyáival.és iskolába a kutyákhoz nem értő gazdiknak,és kedvencüknek!van mit tanulni az biztos!!forditott esetbe szerintem Ők lettek volna fölháborodva,hogy 5 kutyával Ő álljon arrébb.
15/16 anonim válasza:
Kicsit szelektíven olvasol!
Bizony ha régen kutyázol tudnod kell, hogy sok bamba, figyelmetlen kutyagazdával találkozhatsz!
Mivel te viszel több kutyát ( ami már falka) a saját érdekedben neked kell figyelni!
Hiszen te húzod a rövidebbet, mert az emberek csak azt fogják látni, hogy a kutyáid "megtámadtak" egy másik "ártatlan" kutyuskát.
Neki lesz tanúja arra, hogy vétlen volt, te meg magyarázkodhatsz! Hiszen az "agresszív" kutyát rögtön elitélik az emberek.
16/16 anonim válasza:
na akkor először ott kezdeném,h nincs homokszem a gépezetbe,csak volt már ez előtt is kutyám azzal megtörtént hasonló,tehát mielőtt kételkedsz szavaimban,és próbálsz engem kérdőre vonni,először kérdezd meg h ezzel a kutyámmal történt-e! te nagyon okos,ha te meg ekkora ász vagy minek kérdzel itt ilyet??? ha te ugy is tudod a választ? csak nincs ott valami rendbe magad akarod nyugtatni azzal h itt kérdezgetsz?? mert ha én ekkora nagyágyú lennék mint te ahogy ezt vázolod nekünk én tuti nem kérdeznék itt ilyet!!! TEHÁT A HOMOKSZEM LEHET ABBAN A GÉPEZETBEN FUT! Nem kell azonos válaszomnak lennie a többivel,én egy külön ember vagyok saját véleménnyel,saját tapasztalatokkal,gondolatokkal! nem kell azt irnom amit a többi!!! de az én véleményem akkor is ez marad amit irtam kedves ŐFŐMÉLTÓSÁGA!!! megváltoztatni azért h megnyugodj nem fogom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!