Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Társasházban lakom egy kertövezetben. Velünk szemben csak kertes házak vannak. Pont előttünk egy kutyás ház. Középtermetű kuty, valamilyen keverék, de nem is ez a lényeg, hanem az, h egyáltalán nem foglalkoznak vele. Ha a gyerekek vagy a szülők kint vannak a kertben szegény kutya mindig ugat és ugrál (mert el van kerítve neki egy rész). Gondolom azért ilyen, mert igénye van, hogy törődjenek vele is. Az egyy dolog, hogy zavar az állandó ugatás,viszont mivel imádom a kutyákat, sokkal jobban zavar, hogy sz.rnak a fejére. Szegény néha még este is fél órákat ugat, mert éhes. És akkor visznek ki neki kaját és csöndbe marad. Szerintem ez állatkínzás, mert kutya nem arra való, h letegyük elé az ételt és akkor majd ellesz magában is állandóan. De vele nagyon keveset törődnek.
2009. júl. 4. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

huh hát elég nehéz dolog ez :S

Sztem kedvesen meg lehetne tőlük kérdezni, hogy mégis miért van kutyájuk, ha nem is foglalkoznak szegénnyel.

Mást nem nagyon tudsz csinálni sajnos

2009. júl. 4. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
25%
Én átmennék és beszélnék a családdal hogy foglalkozzanak vele,de ha ezt se értenék meg akkor megkérdezném hogy nekem adnák-e a kutyát,ha odaadták akkor törödnék vele és keresnék neki szerető gazdit.Viszont ha nem lehet velük beszélni akkor bjelenteném egy kutyás egyesületnél hogy vigyék el a kutyát hogy jobb sorsa legyen.Én ezeket tudnám csinálni.
2009. júl. 4. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
24%

Ja,mert a kutyás egyesületeknek nincs más dolga,mint gazdás kutyákat elvinni..

Ott a rengeteg kóbor,sokszor sérült kutya,rájuk is alig jut kapacitás,hely,pénz.

2009. júl. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!