Miket játszotok a kutyáitokkal? Hogyan kötitek le őket?
Labdázás. Miután megtanulta rendesen visszahozni a teniszlabdát (jutalomfalattal, kétlabdával tanitottam) nagyon megszerettük, mert neki sikerélmény, sok-sok dicséretre van lehetőség. Én tanitás közben is előveszem, néhány ül-fekszik után labdadobálás kikapcsolódásként. Aztán újra.
Mi focizi is szoktunk, nagy labdát rugdosok neki, arra morog, rohan utána, ki tudja tombolni magát, mert szájába ugye nem fér :)
Rongyozást is szereti, attól csak én féltem mindig a fogait (lehet, hogy hülyeség), abból kevesebb van.
enyém egy pincsimix hiába 5 kiló hiperaktív,pörög egyfolytába és labdamániás.
Lemegyünk labdázni nem érdekli semmi,se ha meleg van se ha hideg,se más kutya,se mi csak a labda! Ezért vettünk labdahajítót azzal igen messzire dobáljuk neki ez tart 1 órát,utána váltunk frizbire,de inkább labda kell neki:)
Most vettem tescoba ami nagyon jó,graffity ball-t. Ez egy olyan labda ami 20 méterre is felpattan,meg jól pattog,ezt imádja még nagyon,párommal egymással szembe állunk jó messze,és cicázunk vele hogy el tudja -e kapni:)
Itthon meg inkább pihenés van,de sokszor elbújunk előle és meg kell keresnie minket ez is igen élvezi,meg a nappali 2 sarkán cicázunk vele akkor is bepörög:) Szóval nehéz lefárasztani de nem lehetetlen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!