Kutyusotokkal miket játszotok, milyen egy napotok?
nekünk egy spánielünk van panelba launk.
A napunk egy reggeli sétával kezdődik ami hétköznap 5:40 kor hétvégén 8-9 kor van és egy fél órát vagyok lent vele. Amíg én suliba vagyok ő csucsuzik vagy ha anyum itthon van ő leviszi még 10 kor. Mikor hazajövök egyből megyünk le 13:30-14:00 körül. Lent vagyunk 1 órát ilyenkor a többi kuytuval szaladgál. Nyári napokon ez este szokott lenni. Mikor feljövünk a déli sétából akkor általába hagyom fél órát pihenni és vagy játszunk vagy tanítom. Az esti séte pedig 19:30 kor van az is egy fél egy órás séta. Ilyenkor vagy körbesétáljunk a lakótelepet vagy ha találkozunk kutyással játszik. Valahogy így nézz ki mostanság egy napunk.
nekünk két bichonunk van egy kölyök és egy idős..
tesóm leviszi őket fél hétkor 15 percre aztán 13-14 óra köröl ha haza ér akkor leviszi őket 20-30 percre, de van amikor fél 3ra érek haza akkor együtt viszük őket és 30-40 percet vagyunk lent, aztán 17-18 óra körül pedig szintén egy 30-40 perces séta, amikor épp nem tanulok akkor tanítom a kutyámat trükkökre de sajnos minden nap nem jut rá időm , de 2-3 naponta mindig tanítom...tesóm ugyan ez bár ő minden nap tanítja a kölyköt mert az az ő kutyája..
ez suli időben van..
hétvégén,szünetekbe,nyáron
reggel 8-9 körül vannak lent (idő járástól függ hogy mennyit vagyunk lent) de 30 perc az a minimum ha jó idő van akkor 1 órát is sétálunk illetve kimegyünk a parkba 1,5 órára aztán 13-14 óra körül 40 perces séta , 17-18 óra körül is 30-40 perces séta, ilyenkor napközbe is tudjuk őket tanítani és játszani velük..
nagyából így telnek a napok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!