Hogyan szoktatok kutyusotokkal játszani hogy a végén teljesen kifárad? :]
valamit odaadok neki - általában egy üres flakont- és kergetőzünk. Addig fut, míg egyszer csak lihegve lehuppan a fűre, és csak a farkát csóválja :)). Még ingerelni is szoktam közben, hogy "Mi van neked?", " Mi van nálad?". Imádja. Ez a kedvenc játéka. Annyira csóválj a a farkát közben :)). -1 éves mudi.
Kombinálom még azzal, hogy kiviszem a közeli rétre, és ott, mert nagyobb a hely.
nincs ilyen tevékenység... vagy legalábbis egy idő után már én nem bírom...
egész nap fut, labdázik, stb... nyáron az agility sem fárasztotta le. szerintem este is csak azért alszik, mert sötét van:D
uccsó: milyen kutyád van?
kérdezőnek: séta abba benne van a futás is. aztán itthon fogócska meg labda meg tanítgatás :)
yorkshire terrier. olyan, mintha felhúzták volna egész nap. ha nem játszunk vele, akkor szórakoztatja magát, dobálja a labdát, kötelet, morog neki, rázza, fut körbe-körbe...
szóval el van:D
Ha belegondolok én sem tudok ilyet csak ha egész napos erdei túrára megyünk.
Futtatjuk, kutyákkal kergetőzik, most a hógolyózás a favorit, de séták után bármikor kész egy újabb játékra amint hazaértünk.
(staffordshire keverék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!