Mi a véleményetek erről a két tápról? Ismeritek?
Szerintem nem érdemes ezekkel etetni, és nem is etetnék ilyesmivel sohasem... Véleményem szerint rossz mindkettő.
Mondjuk én meg a ló túloldalán vagyok, mert Taste of the Wild-al etetek, de Josera és Royal Canin volt a legalja minőség, amivel valaha etettem, szóval elfogult vagyok a minőségi tápokkal.
Azok helyett a tápok helyett én inkább a kutya számára megfelelően elkészített házi koszt mellett döntenék inkább, ha a minőségibb tápokra anyagi okokból nem szeretnél "ráfanyalodni". Sokkal jobb a kutyának, mint ezek az olcsó tápok, és legalább tudod, mit kap enni a kedvenced.
kifelejtetted: az Aldis romeó-s táp ,bármilyen furán is hangzik!!! az egyik legnagyobb német tesztintézet szerint ( amik hivatottak a minőségét ellenőrizni,illetve tesztelni a többivel együtt)lenyomta a royal cannint,és a többi prémium tápot, és ez a csomagoláson is látható , a tesztintézet nagyon jó,, aza a kiváló minősítést adta neki 32 féle Prémium táp közül !
az elérhető pontszám maximumával.
az aldiról tudni kell,hogy a világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata, és a romeó tápot egy világhírű tápgyártó csomagolja nekik:)
elég utánanézni ,és meglátod!
szerintem minimum Belcandó minőség, persze a kutyáim,és más kutyák szerint is :)
Én lehet, hogy rosszul gondolom, de nem az a lényeg egy kutya etetésénél, hogy 1. rendben legyen az emésztése, 2. végtermék ok legyen, 3. szeresse azt a kaját, 4. jó kondiban legyen, energikus és játékos legyen, 5. tökéletes legyen a szőre, bőre...
Magyarul minden kutyának más az igénye, a gazdinak kell ezt eldöntenie, hogy mi a legjobb az ő kutyájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!