Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eukanuba tápról mi a véleménye...

Eukanuba tápról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Husky kutyust etetnék vele.

Köszi előre is! :)

2012. máj. 11. 22:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Na, pont írni akartam, hogy hogyha nem keményen dolgozó kutyának szeretnéd, akkor nem ajánlom, mert felesleges. Bár attól függ, mennyit és mit mozog a huskyd? Mert ált. ezt a tápot dolgozó, szánhúzó kutyáknak ajánlják, akiknek szüksége van ilyen mértékű tápanyagra.
2012. máj. 11. 23:07
 2/21 A kérdező kommentje:

Minden nap futunk 2 órát (persze van benne séta is, de nem sok), és télen szeretnék majd vele szánt húzni, de csak sima gyerek szánt.

Köszönöm a válaszod! :)

2012. máj. 11. 23:18
 3/21 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem pont jó neki :). Az eukanubán belül mit néztél ki neki?
2012. máj. 11. 23:20
 4/21 anonim ***** válasza:
Mi azzal etetünk, nekünk nagyon bevált, mondjuk a mi kutyáink elég sokat futnak, már ha nem alszanak....
2012. máj. 11. 23:21
 5/21 A kérdező kommentje:

erre gondoltam:

[link]

2012. máj. 11. 23:24
 6/21 A kérdező kommentje:
23:21, Neked is huskyd van? :)
2012. máj. 11. 23:24
 7/21 anonim ***** válasza:

Csúcsminőség, a tápok tápja.^^ Az előttem szólóknak igaza van: ha huskynak kell, akkor bizony keményen dolgozzon, ha ilyet kap majd enni.

Zárójelben: az én staffim ki nem állhatja, egyszerűen ezt az egy tápot nem eszi meg.Ajándékba kaptunk egyszer egy kis zacskónyival, persze fintorgott rá, és még kézből sem ette meg, pedig imádja a tápot.Naponta 5 órát mozgatom, elég szigorú edzéstervvel; ez lenne neki a legjobb, de neki a Eukanuba nem jött be. :)

2012. máj. 12. 00:38
 8/21 anonim ***** válasza:

Ezen információk tudatában,nem támogatnám őket.

[link]

2012. máj. 12. 12:55
 9/21 anonim ***** válasza:
Atyavilág...
2012. máj. 12. 13:33
 10/21 A kérdező kommentje:

Jézusom!Az ilyen emberekkel én is ezt tenném..!

Na jó, valaki tud mondani valami jó minőségű tápot? Ezek után soha nem fogok ilyen tápot venni, szerencsére még csak egyszer vettem, de nem rajong érte a kutyus!

2012. máj. 12. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!