Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eukanuba tápról vélemény?

Eukanuba tápról vélemény?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 21:54
 1/9 Akiteki ***** válasza:
85%

6 éve azt eszi az összes kutyám. Nekünk bevált.

Mindjárt jön néhány nagyokos, aki közli, hogy ilyen meg olyan szar, de sosem fogod megtudni, ha nem próbálod ki.

Ha néhány hónapig etetsz valamilyen táppal és azt látod, hogy a kutyád jókedvű, nem sovány és fényes a szőre, akkor az jó neki.

2010. ápr. 2. 22:06
 2/9 anonim válasza:
88%
Csatlakozom.:) Próbáld ki. Az én kutyum is szereti.
2010. ápr. 2. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindig a táp összetételét nézd.Ha gabonával kezdődik,nullát ér az egész.

Egyébként tényleg kutyafüggő,az enyémnek pl.csúnya lett tőle a szőre és sok a széklete,már addig a kevés ideig,míg hajlandó volt megenni.

2010. ápr. 3. 05:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz táp, csak sajnos az én kutyámnak hasmenése van tőle. Pedig a tenyésztőnél is azt kapott.

Még mielőtt valaki felvilágosítana, hogy nem az eukanubától volt híg a kaki, elmondom, hogy mióta átálltunk másik tápra azóta normalizálódott a széklete.

2010. ápr. 3. 05:56
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
szerintem túl sok benne a gabona, és kevés a hús.
2010. ápr. 3. 08:47
 6/9 anonim válasza:
100%

Szerintem jó táp. De egyetértek a többiekkel. Kutyafüggő, de érdemes kipróbálni.

Nekünk bevált :)

2010. ápr. 3. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a tenyésztő csak mondta,hogy ezt kapta a kicsi,közben olcsó táppal etetett.

Ilyenkor szokott hasmenés fellépni attól a táptól,amit állítólag evett eddig a kutya.

2010. ápr. 3. 14:07
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! csak kiváncsi lettem kinek milyen tapasztalata van! és mit tud rola mondani! felneveltem rajta már egy spánielt - francia bulldogot- yorkit- és most egy staffit de elkezdett tőle fosni! de rájöttünk csirke allergia!! :-( és sajnos a eukanuba tápok összes fajtája ( kivéve a dermatosis) sajnos tartlamaz valamilyen csirkeszármazékot! (csirkezsir- vagy csirkehúslisztet) azért köszi!
2010. ápr. 3. 18:59
 9/9 Sunny123 válasza:
Az eukanuba egy határ fos! én is azt kaptam a tenyésztőtől,aztán szerencsétlen kutya túl gyorsan nőtt tőle,szal abba kellett hagyni! alig van benne hús , tele van gabonával,semmi gyógynövény! én probáltam és egyáltalán nem adja meg a szükséges tápanyagot egy gyorsan felnövő,pl kistestű kutyának. most acanat eszik,de orijena legjobb szerintem. eukanubát az alpha zooban dolgozok sem ajánlották..ennyi pénzért vegyél értelmes tápot,sőt még talán olcsóbb is.
2011. jún. 20. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!