Mindjárt jön néhány nagyokos, aki közli, hogy ilyen meg olyan szar, de sosem fogod megtudni, ha nem próbálod ki.
Ha néhány hónapig etetsz valamilyen táppal és azt látod, hogy a kutyád jókedvű, nem sovány és fényes a szőre, akkor az jó neki.
2010. ápr. 2. 22:06
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom.:) Próbáld ki. Az én kutyum is szereti.
2010. ápr. 2. 22:08
3/9 anonim válasza:
Mindig a táp összetételét nézd.Ha gabonával kezdődik,nullát ér az egész.
Egyébként tényleg kutyafüggő,az enyémnek pl.csúnya lett tőle a szőre és sok a széklete,már addig a kevés ideig,míg hajlandó volt megenni.
2010. ápr. 3. 05:54
4/9 anonim válasza:
Nem rossz táp, csak sajnos az én kutyámnak hasmenése van tőle. Pedig a tenyésztőnél is azt kapott.
Még mielőtt valaki felvilágosítana, hogy nem az eukanubától volt híg a kaki, elmondom, hogy mióta átálltunk másik tápra azóta normalizálódott a széklete.
2010. ápr. 3. 05:56
5/9 anonim válasza:
szerintem túl sok benne a gabona, és kevés a hús.
2010. ápr. 3. 08:47
6/9 anonim válasza:
Szerintem jó táp. De egyetértek a többiekkel. Kutyafüggő, de érdemes kipróbálni.
Nekünk bevált :)
2010. ápr. 3. 09:23
7/9 anonim válasza:
Lehet,hogy a tenyésztő csak mondta,hogy ezt kapta a kicsi,közben olcsó táppal etetett.
Ilyenkor szokott hasmenés fellépni attól a táptól,amit állítólag evett eddig a kutya.
2010. ápr. 3. 14:07
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! csak kiváncsi lettem kinek milyen tapasztalata van! és mit tud rola mondani! felneveltem rajta már egy spánielt - francia bulldogot- yorkit- és most egy staffit de elkezdett tőle fosni! de rájöttünk csirke allergia!! :-( és sajnos a eukanuba tápok összes fajtája ( kivéve a dermatosis) sajnos tartlamaz valamilyen csirkeszármazékot! (csirkezsir- vagy csirkehúslisztet) azért köszi!
2010. ápr. 3. 18:59
9/9 Sunny123 válasza:
Az eukanuba egy határ fos! én is azt kaptam a tenyésztőtől,aztán szerencsétlen kutya túl gyorsan nőtt tőle,szal abba kellett hagyni! alig van benne hús , tele van gabonával,semmi gyógynövény! én probáltam és egyáltalán nem adja meg a szükséges tápanyagot egy gyorsan felnövő,pl kistestű kutyának. most acanat eszik,de orijena legjobb szerintem. eukanubát az alpha zooban dolgozok sem ajánlották..ennyi pénzért vegyél értelmes tápot,sőt még talán olcsóbb is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!