Mi a véleményetek az Eukanuba tápról? 3 hónapos Westinek lenne.
Van itt egy nagyon érdekes oldal,tápokat tesztelnek,többek között benne van a Eukanuba is.
[link] food review
Érdekes,hogy a jónak tartott tápok milyen gyenge minősítést kaptak,pl.ez a táp is,le is írja,mit miért.
Túl sok benne a gabona,a cukorrépapép nem túl jó a kutyának,a "természetes"tartósítószer sem,amit tartalmaz.
Szép a kutya tőle,a sok gabonától.
Kedves utolsó! Mi két orvoshoz járunk, mindkettő jó és megbízható. Az egyik eukanával foglalkozik, árulja is, és szerinte a világ legjobb tápja. A másik a Royál Caninnal áll szerződésben és ennél jobb táp nincs a világon. Gondolom a Te orvosod is foglalkozik Acana árusítással is.
Minden prémium táp jó, csak ki erre esküszik, ki arra. A kutyára kell figyelni, hogy neki melyik a legmegfelelőbb.
6 éve azzal etetem a kutyáimat. Szerinted mit válaszolok erre a kérdésre? :))
Egyébként szerintem bármelyik prémium minőségű táppal etetheted, nincs nagy különbség köztük.
18 kutyát etettem és etetek eukanubával. Mindegyik kapott inni is, egy sem száradt ki. :))
Persze, minden konkurencia mond hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!