Jan Fennelnek milyen könyveit ismeritek? Ezek hol szerezhetők be (könyvesbolt, vagy a neten online formában megtalálható-e némelyik)?
Figyelt kérdés
A kutyapszichológia könyvet viszont már olvastam tőle. Milyen érdekes könyvei vannak még ,amiben a kutyák neveléséhez, viselkedéséhez ad tippet?
Vagy más szerzőtől vannak-e olyan könyvek,amit érdemes elolvasni,melyben írnak a kutya neveléséről,testbeszédéről stb..
#könyv #kutya #nevelés #eb #online könyv #kutyapszichológia #Jan Fennel #dog pszichology #kutya testbeszéde
2012. máj. 28. 11:23
1/2 anonim válasza:
Cesar Millan könyve is jó, a Hogyan válljunk falkavezéré. Nekem megvan pdf formátumban, ha kell átküldhetem. Jan Fennel könyve is megvan egyébként ha az is kéne :)
2/2 anonim válasza:
Jan Fennel A kutya legjobb barátja- A kiváló gazdák titkai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!