Tudnátok nekem Agilitys könyveket ajánlani? Esetleg ami online tölthető?
Van egy internetes oldal, de itt kutyatrukkok vannak: *****
Én is használtam a kutyám tanításához, és szerintem nagyon jó! :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Agilityt nem nagyon érdemes könyvből elkezdeni tanulni, én is próbálkoztam vele. Elméletben nagyon sokat tanultam, de a saját kutyámmal rengeteg hibát követtem el, aminek most iszom a levét. Ha van lehetőséged edzésre járni, én inkább azt ajánlom. Nem kell rendszeresen sem járni, de ha már van egy edzőtök aki rendelkezik tapasztalattal el tud látni tanácsokkal, valamint kívülállóként jobban látja a hibákat. Ha könyvből olvasol elméletben ott leszel jobban, át fogod látni a dolgokat, de magadtól nagyon nehezen fog menni a kutya felépítése. És azért az agility egy elég komplex sport, ahogy a többi is. De én azt tartom, itt sokat számít a külső szemlélet.
Online letölthetőt nem tudok, viszont itt van néhány ami neten megrendelhető:
Ez van meg nekem is. Igaz nem olyan részletes de nagyon lényegre törő és nagyon átfogó képet ad.
Ezt olvastam már régebben, nekem tetszett. Szép részletes, sok tanítási metódust mutat be, ebből több mindent tudsz szemezgetni.
hát én még nem találkoztam olyan agilitys könyvvel ami annyira átadott volna bármi elméleti tudást...
jó h h kell megtanítani az aksikat (de hát ez is kutyától függ, szabályok, ilyenek...)
meg írásban ezt nem igazán lehet átadni...
én is azt ajánlom h inkább keress fel egy iskolát, ahol elsajátíthatjátok normálisan az alapokat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!