Szerinted ez jó név egy kutyának?
Figyelt kérdés
Szerinted a Robi jó név egy kutyának?:D nekem nagyon tetszik az hogy Robi és ha rosszat csinál a kutya akkor róbert! :D szerintetek ?:D2012. jún. 11. 17:13
2/6 anonim válasza:
aranyos :) nekünk a szomszéd kutyáját Ferinek hívják, bár még nem hallottam, hogy ferencezték volna :D
3/6 anonim válasza:
puzsér jutott esezmbe, hát nekem nem tetszik
5/6 anonim válasza:
Igen, a név szép és ráadásul i-re végződik, amit a kutyák füle jól érzékel. Ha rosszat csinál és fegyelmezési céllal rászólsz, az i-t hosszan kiengeded, garantáltan odafigyel. A Robert fegyelmezésre nem alkalmas, helyesebben csak akkor, ha nagyon határozottan, s közvetlenül a közelében, "rádörögve" mondod neki.
6/6 anonim válasza:
Aranyos. Nekem egy fekete kutya jutott eszembe róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!