Mi a véleményetek a GF-600ról?
Nem rég olvastam egy bejegyzést a GF-600ról,de itt nem nagyon találtam kérdést a termékkel kapcsolatosan. Meg néztem interneten mit írnak róla. Ez a termék zöldkagyló kivonatot tartalmaz, leginkább nagyobb testű kölyök kutyáknak szokták ajánlani, de akár élete végéig is szedheti.
Na már most. Nekem már nem kölyök kutyám van, 4 éves. Tacskó. Nem régiben gerinc problémái voltak, ami hát a fajtánál jellemző. Pontosan valami féle porc kopást állapítottak meg. Erre szedett ő majd 3 hónapig porc erősítő port. Erre a porra mondta az orvos, hogy kúraszerűen lehet neki adni 3 hónapig. Már most tökéletes a kutyus, olyan mint betegsége előtt volt. Viszont én erre a GF-600 termékre gondoltam, hogy vajon jó lenn-e neki? Mennyire segítené a porcait, izületeit? Vagy felesleges pénzkidobás lenne? Inkább porban adjak neki porc erősítőt bizonyos időszakonként? Kinek mi a tapasztalata a termékkel kapcsolatban?
Ha bevált az orvos által adott, akkor érdemes megmaradni mellette. Beszéld meg az orvosoddal, milyen időközönként ajánlja a kúrát.
Persze, remek dolog a GF-600, de egy bevált dolgot nem cserélnék másra.
A gf600at is szokták adni, ajánlani idősebb, gerinc vagy izületi problémás kutyáknak, hisz erre találták ki. Megelőzésképp szokták javasolni/adni kölyköknek és munkakutyáknak, de a már kialakult betegségnél is sokat segít, ha tudsz angolul, akkor az amazon.com-on olvashatsz egy csomó véleményt, hogy kinek mennyire vált be. Rengetegen dicsérik, nem alaptalanul.
Drágának meg nem mondanám, a legtöbbért eddig 18e Ft-ért láttam a 300db-os kiszerelést ami tacsinak kb 600napig jó. Nekik ugye napi fél tabletta kell, kivéve az első 2hétben mikor dupla adag. Eddig az összes olcsóbb készítmény drágábbra jött ki amit bárki ajánlott nekünk is, mert több kell belőle.
Nekem személyesen kölyköknél és munkakutyáknál van a termékkel tapasztalatom: egyes problémák jelentkezésénél 1-2héten belül már látható a javulás vagy sok esetben meg is szűnik a probléma, felnőtteknél akiknek adják meg sokkal kisebb a porckopás és az izületi betegségek előfordulása, mint ugyanazon körülmények közt tartott, mozgatott társaiknál akik nem kapnak semmiféle kiegészítőt.
Köszi szépen a válaszod :) Olvastam, hogy kezdetben dupla mennyiség kell, de én 5 hetet olvastam. Elég a két hét?
Végülis tünet mentes most a kutyus egy jó ideje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!