Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más is megengedi, hogy a...

Más is megengedi, hogy a kutyája az ágyban aludjon, esetleg együtt alszanak?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen "hülye"? :S:)
2009. júl. 2. 11:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 14:09-es! Nem vitatkozni jöttem, csupán jó szándékú tanáccsal érkeztem. Off: a cica a falkavezér, És van olyan kutya, aki nem engedi, hogy a gazdi elvigye a kosarát még morogva sem, mi több, a gazdit a gazdi ágyából is acsarkodva ki akarja tiltani, nem engedi, hogy elvegyék előle az ételt, nem engedi, hogy a gazda szükség esetén a kutya szájából kivegyen valamit....
2009. júl. 2. 14:37
 32/39 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem is koszok, baktériumok vannak az állatokon. Én nem vagyok egy tisztságmániás, de hogy egy kutya az ágyamban?!?! Na az túlzás lenne... Fujj.. :S És még büdösek is.
2009. júl. 2. 14:38
 33/39 anonim ***** válasza:
83%
14:37-es vagyok, helyesbítek: a cica rangban a kutya felett állhat.
2009. júl. 2. 14:40
 34/39 A kérdező kommentje:
Én bármikor be merek nyúlni a kutyám szájába, akármit kivehetek belőle, nem kap utána, hanem szépen ül és várja, hogy visszaadom-e neki vagy eldobom. Ha azt mondom, hogy nem nyúl az ételhez ami a tálcán van, a tálca meg az ágyamon, akkor nem nyúl hozzá. Azért mert 1 helyen alszunk, még nem hiszi azt, hogy ő a falkavezér...
2009. júl. 2. 14:53
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Na igen... a macska a főfőnök. Kíváncsi lennék ez hogyan alakult ki, nem egy súlycsoport...
2009. júl. 2. 15:04
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Passzolom a kérdést:) Talán a karmai, a fürgesége, mozgási, helyzetváltoztatási előnye, fene tudja, de nálunk is a macska a főnök:)Kapnának is szerencsétlen kutyák a szemük közé, kisebbek is meg a nagyobbak is a macsekoktól, ha nem tartanák tiszteletben őket.
2009. júl. 2. 15:12
 37/39 anonim ***** válasza:
83%
3 kutyám van két kinti, de a benti sem alszik az ágyban. a szobába bejön ugyan, de az ágy mellett elfekszik. Nekem azzal sincs semm bajom akinél ágyban alszik, régen anno gyeekkoromban titokban én is a kutyával aludtam:-) de mondjuk az egy belga juhász volt :-)) én meg 10 éves voltam, és egy nagy kétszemélyes ágyam volt. a lábnál a szélén ő volt enyém volt a többi:-))
2009. júl. 2. 18:05
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
nekünk 10 hónapos Pitbullnk van ezt azért találtam fontosnak h leirjam a fajtáját, hogy elég domináns fajta és ha mi az ágyon vagyunk fel karjuk hivni h ott játszunk vele 4x5x kell neki szólni mert nem jön fel szivesen! aludni nem alszik velünk ha fel is jön az ágyra 5 perc és megy le magától,ha nem vagyunk otthol akkor is nagyon nagyon ritka talán egy hónapba egyszer ha felmegy az ágyra aludni! és jelzem őt már lehet ivarérettnek mondani mégsincs baj és mégsem egy beagléről beszélünk,bár az is igaz h nem alszik velünk!
2009. júl. 3. 09:10
 39/39 anonim ***** válasza:
Nekem most van kilátásba helyezve örökbefogadás. van egy cicánk. ő esténként feljön az ágyra, ott van velem egy órát, majd lemegy a helyére. A kutyuval úgy tervezem h nem engeedem fel majd az ágyra (ha összejön az örökbefogadás) csak max akkor ha valamitől nagyon fél. pl. aug.20. akkor bújjon csak oda hozzám, mert akkor tudom h velem biztonságban érzi magát, ami sztem egy gazdinak nagy elismerés és öröm, s akkor tlán ő kevésbé fél. de máskor nem, de nem ítélem el ha vki a kutyusával alszik, s senki ne tegye, mert nem elítélendő. kinek a pap, kinek a papné.. ennyi
2009. júl. 11. 02:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!