Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más is megengedi, hogy a...

Más is megengedi, hogy a kutyája az ágyban aludjon, esetleg együtt alszanak?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen "hülye"? :S:)
2009. júl. 2. 11:19
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem láttam még ezt a kérdést. De majd körülnézek! :)
2009. júl. 2. 12:03
 22/39 anonim ***** válasza:
55%

a kutya fakastól származik,ezért úgy is kell kezelni,nálam is az ágy mellet alszik a kosarában,csak én nem szeretném,ha megindogna a falakvezérséem,ezért betartok pár szabályt,minek ez is része..

én így látom helyesneka kutyasuliban is ezt mondták,pont a fent leírtak miatt..

a kutya nem ember,tehát arra van a szüksége,hogy a falakvezér döntösön helyette,mint régen..

2009. júl. 2. 12:05
 23/39 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a kérdést!

Én nem azért tartok kutyát, hogyha elmegyek sétálni, menőzhessek azzal, hogy jajj ennyi meg annyi trükköt tud. Az alap dolgokat tudja: ül, fekszik, marad, csendben marad és kiköpi ami a szájába van, ha rászólok. Azért mert együtt alszunk, ugyan úgy nevelem ahogy a többi gazdi. Egyszerűen nem a földön alszik a párnáján, hanem az én párnámon. Nem akarok falkavezér lenni, akinek engedelmeskedni kell, azt akarom hogy a kutyám SZERESSEN.

Van egy ilyen mondás, hogy: nem a póráz teszi a kutyát hűségessé. De nem szállok vitába senkivel, mindeniknek joga van eldönteni, hol alszik a kutyája. De azért az, hogy a kutya koszos meg büdös, azért túlzás.

2009. júl. 2. 12:20
 24/39 anonim ***** válasza:
75%

Ne foglalkozz senkivel , láthatod a válaszolók többsége kutyusával vagy cicusával alszik .

Én is a buldogjaimmal alszom. És ? Akinek nem tetszik az ne írjon ide. Mert undorító , ja igen és akik nem tisztálkodnak ? Azok nem undorítók ?

Ja igen és inkább alszom a kutyáimmal mint valami retkessel , és persze ne felejtsük el hogy némelyik kutyus tisztább mint egy ember.

Inkább aludnék egy állattal mint némelyik emberrel

Erről meg ennyit .

2009. júl. 2. 13:12
 25/39 A kérdező kommentje:

Ha csak leszaladok a boltba, és fémpénzt kapok vissza, tolom a bevásárlókocsit vagy egy kilincset lenyomok, akkor is elkaphatok akármilyen betegséget!

Tehát nem a kutya a fő betegség-forrás.

2009. júl. 2. 13:20
 26/39 anonim ***** válasza:
50%
Azzal van itt a probléma, hogy ez a kutyának rangsor kérdés lesz, hamarosan, amint ivaréretté válik. A falkavezér helyét egy falkatag sem használhatja a falka törvényei szerint. Márpedig a kutya bármilyen kedvenünk is, akkor is falka állat és csakis a falkatörvények nyelvén ért. Később ne csodálkozz, ha alkalmi süket lesz, ha esetleg egy fegyelmezés során visszafog Rád, stb.
2009. júl. 2. 13:21
 27/39 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha én a kutyámmal aludnék, akkor én kerülnék a földre, mert ő egy majd 60 kg-os Kuvasz, és ketten egy heverőn nem férnénk, vagy agyonnyomna. főleg ha jönne mellé a berni is. kicsit szűk lenne a hely. Bár imádom őket sosem engedném az ágyamba.
2009. júl. 2. 13:50
 28/39 anonim ***** válasza:
59%

Off: Akkor mi van ha a kutyám beengedi a macskám a kosárjába, sőt kiszáll, hogy a cica kényelmesen elférjen. A macska a falkavezér. Ja, én el sem vihetema kosarat morgás nélkül. Én lennék az alattvaló?? :-D

Tényleg érdekel. Köszi

2009. júl. 2. 14:09
 29/39 anonim ***** válasza:
67%
Mi együtt alszuk a kutyával.Söt fokozom van amikor még a cica vagy cicák is ott alszanak velünk.Reggel amikor felébredek 1 kutya és 2 macska nézi hogy mikor kelünk és megyünk a konyhában.Egyetértek azzal aki azt mondja hogy az állatok tisztábbak mint nagyon sok ember.Az a baj nagyon sokan az alapján itélnek meg bennünket,hogy ahol állat van,ott piszok is van.
2009. júl. 2. 14:17
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
14.17 vagyok.Az utolso mondatot roszul fogalmaztam meg.Sokan azt hiszik hogy ahol állat van ott piszok is van.Emberek el sem tudják képzelni hogy az állatok mennyire tiszták tudnak lenni.
2009. júl. 2. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!