Más is megengedi, hogy a kutyája az ágyban aludjon, esetleg együtt alszanak?
a kutya fakastól származik,ezért úgy is kell kezelni,nálam is az ágy mellet alszik a kosarában,csak én nem szeretném,ha megindogna a falakvezérséem,ezért betartok pár szabályt,minek ez is része..
én így látom helyesneka kutyasuliban is ezt mondták,pont a fent leírtak miatt..
a kutya nem ember,tehát arra van a szüksége,hogy a falakvezér döntösön helyette,mint régen..
Megtaláltam a kérdést!
Én nem azért tartok kutyát, hogyha elmegyek sétálni, menőzhessek azzal, hogy jajj ennyi meg annyi trükköt tud. Az alap dolgokat tudja: ül, fekszik, marad, csendben marad és kiköpi ami a szájába van, ha rászólok. Azért mert együtt alszunk, ugyan úgy nevelem ahogy a többi gazdi. Egyszerűen nem a földön alszik a párnáján, hanem az én párnámon. Nem akarok falkavezér lenni, akinek engedelmeskedni kell, azt akarom hogy a kutyám SZERESSEN.
Van egy ilyen mondás, hogy: nem a póráz teszi a kutyát hűségessé. De nem szállok vitába senkivel, mindeniknek joga van eldönteni, hol alszik a kutyája. De azért az, hogy a kutya koszos meg büdös, azért túlzás.
Ne foglalkozz senkivel , láthatod a válaszolók többsége kutyusával vagy cicusával alszik .
Én is a buldogjaimmal alszom. És ? Akinek nem tetszik az ne írjon ide. Mert undorító , ja igen és akik nem tisztálkodnak ? Azok nem undorítók ?
Ja igen és inkább alszom a kutyáimmal mint valami retkessel , és persze ne felejtsük el hogy némelyik kutyus tisztább mint egy ember.
Inkább aludnék egy állattal mint némelyik emberrel
Erről meg ennyit .
Ha csak leszaladok a boltba, és fémpénzt kapok vissza, tolom a bevásárlókocsit vagy egy kilincset lenyomok, akkor is elkaphatok akármilyen betegséget!
Tehát nem a kutya a fő betegség-forrás.
Off: Akkor mi van ha a kutyám beengedi a macskám a kosárjába, sőt kiszáll, hogy a cica kényelmesen elférjen. A macska a falkavezér. Ja, én el sem vihetema kosarat morgás nélkül. Én lennék az alattvaló?? :-D
Tényleg érdekel. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!