Más is megengedi, hogy a kutyája az ágyban aludjon, esetleg együtt alszanak?
Nekem a páromat zavarja, de hát nem ő lesz a döntő, a kutyám akit fél éve nevelek persze hogy fontosabb mint egy pasi akit alig 2 hónapja ismerek.
Másoknak is furcsa, de a másik kutya (westi) meg anyuékkal alszik. Van, hogy együtt alszanak, összebújva! :)
Én a macsekommal aludtam, aztán megszületett a fiam. Most a macsek a párommal alszik és meg a babával /külön szobában/. Kutyus sajna még nincs, de goldit akarunk, úgyhogy nem hiszem....
Kutya, macska már sok lenne apának is..:-)
Persze, az ilyen nagy testű kutyákat evidens, hogy nem engedik az ágyba. Régen a cicáimmal is együtt aludtam, csak a kertben jobban érezték magukat (panelben lakunk, van kb 5 percnyire egy kertünk!) ezért iknt maradtak és eltűntek.
A kutyákat eszembe se jutna éjszakára kizárni.
Nem olyan régen volt kiírva ugyanez a kérdés, ott is vita alakult.
Különítsük azért el a40-50 kgos kinti kutyákat és a 3-4 kilós ölebeket.
természetesen egy 40 kg os németjuhászt vszínű senki nem enged be az ágyába, viszont én simán együtt alszom a 4kgos shih-tzummal.
Helyes, nem helyes, mindenki tegyen úgy, ahogy kedves és gusztusa tartja.
A kutyám tisztább mint némelyik ember, nem hinném, hogy egészségtelenebb lenne, mint hajléktalan emberek között járni-kelni...
A kutya az ágy melletti fotelben alszik.
Én nem vagyok farkas és a kutyám sem az. Lehet, hogy a farkasok családjába tartozik, de akkor én meg a majmokéba. Akkor most egyek banánt, lakjak fán és kurkásszam a haveromat?
Köszönöm utolsó, nagyon jót nevettem :O)
Összefoglaltad a lényeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!