Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más is megengedi, hogy a...

Más is megengedi, hogy a kutyája az ágyban aludjon, esetleg együtt alszanak?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen "hülye"? :S:)
2009. júl. 2. 11:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
51%
Én is vele aszom :) Meg a cicákkal :) Sokáig én is azt hittem, hogy velem van a baj, mert mindenki húzta a száját, hogy pfúj, de aztán sétáltatás közben több kutyást is megkérdeztem, és 10-ből kilenc kutya bizony a gazdival alszik... :) Nincs ezzel semmi gond szerintem. Elvégre családtag :)
2009. júl. 2. 11:48
 12/39 A kérdező kommentje:

Nekem a páromat zavarja, de hát nem ő lesz a döntő, a kutyám akit fél éve nevelek persze hogy fontosabb mint egy pasi akit alig 2 hónapja ismerek.

Másoknak is furcsa, de a másik kutya (westi) meg anyuékkal alszik. Van, hogy együtt alszanak, összebújva! :)

2009. júl. 2. 11:49
 13/39 anonim ***** válasza:
48%

Én a macsekommal aludtam, aztán megszületett a fiam. Most a macsek a párommal alszik és meg a babával /külön szobában/. Kutyus sajna még nincs, de goldit akarunk, úgyhogy nem hiszem....

Kutya, macska már sok lenne apának is..:-)

2009. júl. 2. 11:50
 14/39 anonim ***** válasza:
78%
imádom a kutyámat, szerintem a gyerekemet is így fogom szeretni, de nem engedem meg, hogy az ágyamban aludjon, 1. Ő egy németjuhász(43 kg), tehát még az extra franciaágy is pici lenne, 2.ő kinti kutya is, és sokat járunk ki sétálni, így ergo bármit behozhatna...szóval én nem vagyok "hülye", és csak az ágy mellett alhat, azt viszont imádom, mert jó hallani, ahogyan itt szuszog/horkol:)
2009. júl. 2. 11:50
 15/39 A kérdező kommentje:

Persze, az ilyen nagy testű kutyákat evidens, hogy nem engedik az ágyba. Régen a cicáimmal is együtt aludtam, csak a kertben jobban érezték magukat (panelben lakunk, van kb 5 percnyire egy kertünk!) ezért iknt maradtak és eltűntek.

A kutyákat eszembe se jutna éjszakára kizárni.

2009. júl. 2. 11:54
 16/39 anonim ***** válasza:
76%
A pici kutyám a hátamban alszik, a nagyobbik meg a kosarában ... nem is tudok aludni anélkül hogy tudnám hogy hol van és nem hallanám a nagyobbik hortyogását :D
2009. júl. 2. 11:55
 17/39 anonim ***** válasza:
86%

Nem olyan régen volt kiírva ugyanez a kérdés, ott is vita alakult.

Különítsük azért el a40-50 kgos kinti kutyákat és a 3-4 kilós ölebeket.

természetesen egy 40 kg os németjuhászt vszínű senki nem enged be az ágyába, viszont én simán együtt alszom a 4kgos shih-tzummal.

Helyes, nem helyes, mindenki tegyen úgy, ahogy kedves és gusztusa tartja.

A kutyám tisztább mint némelyik ember, nem hinném, hogy egészségtelenebb lenne, mint hajléktalan emberek között járni-kelni...

2009. júl. 2. 11:56
 18/39 anonim ***** válasza:
88%

A kutya az ágy melletti fotelben alszik.

Én nem vagyok farkas és a kutyám sem az. Lehet, hogy a farkasok családjába tartozik, de akkor én meg a majmokéba. Akkor most egyek banánt, lakjak fán és kurkásszam a haveromat?

2009. júl. 2. 11:57
 19/39 anonim ***** válasza:
68%

Köszönöm utolsó, nagyon jót nevettem :O)

Összefoglaltad a lényeget!

2009. júl. 2. 11:59
 20/39 anonim ***** válasza:
66%
Egyet értek az előttem szólóval,némelyik emberrel nem szeretnék aludni(nem egy nagyon büdi emberrel találkoztam már, fújjj)... Nekem egy alig 3kilós pincsim van, lakásban van, séta után mi is megmosdatjuk mindenét ami koszos:)))Naponta fésülöm,h ne hulljon nagyon a szőre, és porszívó is létezik a világon:)))
2009. júl. 2. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!