Szerintetek tényleg terrorizálom őt?
Teljesen jól csinálod!
Anyuddal nézzetek meg közösen sok Cesar Millan filmet, olvastass vele Jan Fennel könyveket...próbáld felhívni a figyelmét arra, hogy így kiegyensúlyozott és boldog kutyád van/lesz...határok nélkül meg egy ideges, frusztrált idegroncs lenne
Hát nálunk is hasonló a helyzet....bár én vagyok az anyuka aki törődik a kutyával a lányok akik csak babusgatnák:(((
Mivel a kutyám pár hete kezdett kanászodni kicsit "nyakonkaptam" és szigorú vagyok vele. 2 munkahelyem van és bizony egy család is sok törődést igényel.
Eddig is határozottan neveltem, de mivel a kontroll - lsd. fent - nem erős és a családi együttműködés sem az igazi - mindazok ellenére, hogy nem én óhajtottam kutyát -nekem jutott az a feladat, hogy egy kutyát bevezessek a társadalomba:)
Mivel lelkiismeretes ember vagyok ezt megtettem, csinálom azóta is. A családom szerint túlzottan sokat törődöm a kutyával, odafigyelek testi-lelki egészségére. (megjegyzem: ha rajtuk múlna még talán a nevére sem hallgatna, amikor újabb trükköket vagy egyszerűen csak helyes viselkedést látnak amikor velem van, akkor elismerik.)
Valamelyik nap többször hányt, mert kicsit több botot evett, ezért nem adtam neki este vacsorát.......reakció: éheztetem a kutyát!
Nem örömködöm neki amikor hazaérünk: - keménykedek és a kutyán vezetem le a haragomat:(((
Mivel hiszek benne és az eddig eltelt közel 2 év engem bizonyított tudom, hogy helyes úton járok.
Neked is ezt kell tenned, nehéz dolog de jól csinálod!
Kitartás és hidd el, hogy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!