Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát javasoltok?

Milyen kutyát javasoltok?

Figyelt kérdés
19 éveslány vagyok. Panelban lakom és nagyon szeretnék egy kutyust. A lakás miatt mindenképpen kistestű kutyában gondolkodom, hogy ő is jól érezze magát. Valami különlegeset szeretnék (tehát nem a manapság divatos yorkit vagy csivavát). Ti mit ajánlotok?
2009. júl. 1. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

törpe pincser?olyan mint a dobermann,csak piciben.

[link]

2009. júl. 1. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Bichon havanese, Bichon bolognese, Mopsz, Shih-tzu, Tacskó

:D de az a legfontosabb h melyik tetszik neked

2009. júl. 1. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

a törpe pincsert nem lehet egy dobermanhoz hasonlítani mert a doberman fajta kutyáknak az áll jól ha nagyok nem pedig törpék a pincsernek nincs olyan kecses állása mint egy dobermannak de panelbe elmegy

szerintem egy westit tarts panelbe vagy egy törpe snaucert

2009. júl. 1. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Alaszkai Klee Kai ?Nagyon aranyos fajta!Törpehusky-nak is szokták hívni!

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 1. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Belga vagy brüsszeli griffon
2009. júl. 1. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérdés,hogy számodra mi a különleges? Ritka fajta vagy olyan aki keverék,de éppen ettől különleges:) Nekem fekete-ezüst törpe schnauzereim vannak és ők szerttek lakásba lakni. Viszont a szőrűket ápolni kell és nyírni őket. Nagyon okos,vidám kutyák,akiknek jó természetük van. Viszont arra készülj fel,hogy a fajtatiszta kutyák sokkal begesebbek,mint mondjuk a mixek. Van egy tibeti spániel mixem is, nem fajtiszta mégis odavannak érte az emberek,mert olyan egyénisége van. Ha kimésza menhelyre különlegesnél különlegesebb kutyákat fogsz találni, és egy életen át hálásak lesznek,hogy megkapják tőlled azt a szertetet,amit megérdemelnek. Ha netán ragsazkodsz a fajtatisztához, belöllük is rengeteg van a menhelyeken. Ha érdekelnek menhelyek tudok neked párat mondani.
2009. júl. 2. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Különleges kutyákat találhatsz a menhelyeken is és nagy egyéniségeket is. Ha érdekel az örökbefogadás is, akkor nézd meg 1-2 menhely honlapját és látogass is el hozzájuk. Saját tapasztalatból tudom, hogy minden helyen találsz otthagyhatatlan kutyákat.
2009. júl. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!