Kutyát szeretnék de még nem tudom milyen fajtát?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kutyát,a szüleim bele is egyeztek,de csak olyat ami látszólag ilyesztő(nem jjön be a betörő),de nagyon barátságod.Milyen fajtákat ajánlotok?2009. júl. 1. 21:09
2/14 anonim válasza:
Amerikai staffordshire terrier,nagyon okos,gyorsan tanul,az emberek félnek tőle, hihetetlen kemény,pörgős fáradhatatlan családért ölni képes,robosztus,nagyon izmos kutya! viszont ha nem értesz a fajtához nem ajánlom,őt másképp kell nevelni mint a többi kutyát!!! viszont ha hatázottak vagytok kemények és soha nem gyengültök el kiváló vbálasztsá és soha más fajta nem kellesz! (Nekünk is sztafink van)
3/14 anonim válasza:
golden retriever, bár ő annyira nem néz ki ijesztően, de nagytermetű, és ha kell megvédi a szeretteit;) és végtelenül barátságos, játékos, hűséges, imádnivaló kutyus:)
5/14 A kérdező kommentje:
Nem tusom,olvastam már róluk hogy okosak meg minden,de a szüleim bedőlnek mindenféle halandzsának + a TV-ben is látnak ilyeneket.Nem hiszem hogy megengednék de azért köszi,megpróbálom őket meggyőzni ;)
2009. júl. 1. 21:16
8/14 anonim válasza:
Szerintem a boxer nagyon jó lenne, kinézetre elég meggyőző, de tény hogy jól őrzi a házat, legalábbis az enyém az igen. De családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel nagyon kedves, játékos, igazi bohóc.
9/14 anonim válasza:
A te kutyád a LEONBERGI. Nagytestű ijesztő és őrzi is a házat, ám végtelenül szeretetteljes a családdal. Arra oda kell figyelni, hogy a mozgásigénye nagy, sétáltatni kell akkor is ha kertben tartod.
10/14 A kérdező kommentje:
Eza leonbergi szép és íjesztő is!NEkem tetszik.Bár a boxer is nagyon bejön :)
2009. júl. 1. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!