Mekkora gond ha nem volt oltva a kutya?
Figyelt kérdés
tavaly találtunk egy kutyát..(akkor kb. 1 éves mondta a doki) elvittük egy orvoshoz meg megnézze van e benne chip.. nem volt megtartottuk de csak most kezdek igazán a gazdája lenni és foglalkozni vele.szegénynek ki esett egy év de most megpróbálok mindent be pótolni.. vissza térve a kérdésre most kb. 2 éves és semmit nem tudok a múltjáról.. ez milyen gondokkal járhat esetleg honnan tudom hogy kölyök korában megkapta-e a kötelező oltásokat? tavaly mikor elvittük dokihoz ő azt mondta hogy szerinte fajtiszta puli. nagyon megszerettem és most a család megbeszélte hogy akkor kézbe vesszük a dolgokat pl. oltások, higiénia, rendszeres séta,mozgás. hogyan kezdjünk neki? a múltjával(amiről semmit nem tudunk) kapcsolatba mit tehetnénk? oltásokat hogyan?2012. máj. 31. 16:18
11/15 A kérdező kommentje:
értem, akkor ha jól gondolom ez nem lehet olyan égi meszelő ára ha akár havonta szokták ezt megismételni.. de ha nem csinálunk vele féreghajtást az nagy gond? bele halhat?
2012. máj. 31. 17:11
12/15 anonim válasza:
Pár száz Ft a kutya súlyától függően, nem vészes összeg. Nagyon durván férgesnek kell lennie ahhoz, hogy belehaljon, de már csak a saját egészségetek érdekében se ezen spóroljatok. Ha normálisan akarsz kutyát tartani, akkor odafigyelsz erre is.
13/15 A kérdező kommentje:
minden megtörtént lett neki szép kis oltási könyve meg kaptunk ilyen bilétát hogy veszettség ellen oltva :D teljesen minden oltást be adott neki azt mondta és egybe egy szurival.. plusz féreghajtó tablettát is. és 8500 FT volt. elfogadható vagy van benne valami fura?
2012. máj. 31. 20:03
14/15 anonim válasza:
Nekünk egy kicsivel több is szokott lenni, szóval szerintem korrekt.
15/15 A kérdező kommentje:
akkor örülök neki.. jó fej orvosom lett :D
és akkor ezek szerint árba se vészes.
2012. máj. 31. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!