SOS! Ettől lehet baja a kutyánknak?
Találtam egy fecskendőszerű dolgot és még tegnap délután felszívtam fele egy kis körömlakklemosót és belecsepegtettem az egyik körömlakkomba,ami már beszáradt...
Utána elmostam a fecskendőt többször is és leraktam az éjjeliszekrényemre.Délelőtt viszont ellopta a kutyánk és szétrágta.
Nem volt nála sokáig,max 10 percig(annyi idő volt,még kiszedtem az ágyam alól).De félek,hogy a körömlakklemosóról még maradt egy kis része a fecskendő belső részében,annak ellenére,hogy a belsejét is kimostam.
A kutyánkon nem látom,mintha lenne bármi baja,de félek :SS
Mennyi az esélye,hogy baja lesz tőle?
Bűntudatom van nagyon,mert imádjuk,olyan,mintha a testvérem lenne(tudom,hülye hasonlat,de tényleg családtag...).
Inkább attól lehet baja, ha esetleg lenyelt egy-két nagyobb darabot a szétrágott fecskendőből.
Nem hinném hogy az a csepp körömlakklemosó okozna bármit is.
Annyi kicsi szermaradványtól nem kell tartani, még akkor sem, ha acetonos volt a lemosó. Ha nem acetonos, akkor meg főleg nem.
Ha nem hiányos a fecskendő (nem evett belőle meg egy darabot), akkor semmi ok az aggodalomra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!