Kutyával Szerbiából Magyarországra egy hónapra, vagy legalább 3 hétre? Mi kell ahhoz, hogy átvihessem a határon (vonattal mennék)? A kutyus 9-10 hetes lenne, mikor jönne velem, akkor még nem kell neki a veszettség elleni oltás, de valami más kell e?
Figyelt kérdés
Útleve és chipje lesz. Ezen kivűl kell még valami? Átfognak engedni vele? Jegyet gondolom neki is kell vennem, az mennyibe kerülhet?2012. máj. 29. 15:12
21/24 anonim válasza:
a kutyáknál rendszeresen utaznak ilyen kicsi kölykök nem csak az USA ba de Japánba, Afrikába mindenhova... tekintettel arra, hogy amint betöltötte a 3 hónapot jön a veszettség elleni és onnantól kezdve a 3 hét várakozás amit nem minden tenyésztő hajlandó bevállalni így vagy akkor elhozod vagy eladja másnak... ez van, én se örülök annak ha ennyit utazik egy kiskutya de tapasztalatom az, hogy nagyon jól bírják és egyáltalán nem rázza meg őket a dolog
22/24 anonim válasza:
persze oké,hogy utazik,na de oltás nélkül?3 hét nem nagy idő és szörnyű,hogy egy tenyésztő nem bír várni 3 hetet..
23/24 A kérdező kommentje:
ma 19:30
Oké, köszönöm, nem hiszem hogy késnék az oltással, nem szokásom.
És miután beadták neki a veszettség ellenit, akkor 3 hetet kell várni?
Mert ugye, nekem mire jövök haza valszin betölti a 3 hónapos kort, amikor már kell a veszettség elleni oltás. Akkor nekem 3 héttel indulás előtt bekell adnom neki? Mert akkor már evvel az erővel beadatathatom neki itthon is...
2012. máj. 29. 20:16
24/24 A kérdező kommentje:
ma 19:47
Érdekes, mert velem meg a magyarok maceráskodtak, de úgy összevetve a dolgokat eddig egyik féllel sem volt problémám.
2012. máj. 29. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!