Kutyával Szerbiából Magyarországra egy hónapra, vagy legalább 3 hétre? Mi kell ahhoz, hogy átvihessem a határon (vonattal mennék)? A kutyus 9-10 hetes lenne, mikor jönne velem, akkor még nem kell neki a veszettség elleni oltás, de valami más kell e?
Akkor nem kell ok!De mindegy is hisz magyarországra csak és kizálólag 3 hónaposnál idősebb veszettség oltással rendelkező állat léphet be,sőt ha visszafelé mész Szerbiába még kellenek orvosi papírok is!
ma 18:49
Itt meg irja pontosan, hogy 3 hónapos kor alatti kutyusokra mi vonatkozik.
Nem hiszem, hogy annyira nagy valami lenne átmenni kutyával, kétlem, hogy csak én utaznék kutyával...
Mindegy majd meglátjuk...
De, majd megkérem ezt az állatorvosi igazolást.
Egyébként vérmintát ezt szokták nézni, hogy meg e van?
Mert pl. ha idősebb lesz a kutyus, sztem akkor is fogok vele utazni. Akkor azt is el kell majd végeztetni?
ma 18:53
Látom neked már van ebben egy kis jártasságos.
A későbbiekben szükséges lesz ez a vérminta vizsgálat, ha átakarok lépni Magyarország területére? Erről tudsz valamit? Előre is köszönöm szépen a válaszodat.:)
Azt csak egyszer kell?
Oké értem, köszi szépen.:)
A Szerbek nagyon macerásak(tapasztalat) ha olyan a kedvük akkor mindent kérnek és ha nincs meg valamid akkor mehet oda ahonnan jöttél..
Mondjuk érdekes,hogy itt a tapasztalt USAból hozott 3 hónapos alatti kölyköt,ilyet is csak egy nem normális(már de ne haragudj)tesz,hisz nem 2 órát repül az állat.De látom kutyáknál mindent lehet a macskásoktól meg az égről a csillagokat is kérik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!