Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Próbáljam vállalni a felelőssé...

Próbáljam vállalni a felelősségeket, vagy elajándékozzuk a kutyám?

Figyelt kérdés
Van majdnem 3 éve egy pincsi kutyám, és egy másfél éve elköltöztünk kertes házból Bp-re egy lakásba. Nem gondoltunk volna rá, hogy ez lesz.. a kutyus nagyon szenved, mert alig van kint, helye nincs szinte, mert nagyon kicsi a lakásunk. Másrészt én meg elég lusta vagyok.. de attól még szeretem. Csak nyűgnek érzem kivinni naponta háromszor, reggel pl. mindig sietek, és 5 percet is alig van kint. Ez se neki se nekem nem jó. Most megyek 9.-be, középiskolába, és anyuék mondták hogy még rosszabb lesz neki, ha később érek haza, mert ő már addigra vár. Mondta, hogy válasszak. Elajándékozzuk, és akkor lehet hogy olyan gazdát találunk, aki játszik vele, van elég ideje rá, és nem hanyagolja el. Vagy.. naponta leviszem legalább 3x sétálni minimum 15 percre, és két-háromnaponta pedig egy háromnegyed órát futtatni, pluszban még játszok is vele. Ezenkívül rendszeresen Én adok neki inni és enni, és nem ő lesz az utolsó fontos dolog.. én szeretném megtartani, de ők azt ajánlák hogy adjuk másnak, mert a középiskolában lesznek barátaim, akikkel majd szeretnék csavarogni, és nem hinnék, hogy majd a kutya lesz az első.. mit tegyek, Ti mit tennétek a helyemben?
2009. jún. 30. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, + valamikor ki kell alakulni a felelősségérzésednek is. és ez pontosan abban merül ki, hogy kialvatlanul, csipásan, leviszed reggel futni egy fél órára.
2009. júl. 3. 04:53
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat:)
2009. júl. 4. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:

én 13 éve vágytam egy kutyusra, és tavaly megkaptam.

kisebb koromban több lendületem lett volna hozzám, és van mikor nekem is nyűg levinni, bár már csak napi 4 sétánál tartunk:D volt az nem olyan rég napi 7 is:D

na de ahogy reggel végignyal, vagy csak rám néz egy boci tekintettel.,nem tudok neki nemet mondani.

Ha Te igen, ajándékozd el, azt a gazdit is imádni fogja!

Kár, h szüleid nem viszik le néha helyetted, lehet könnyebb lenne úgy, de mivel a Te felelősséged..

majd írd meg h döntöttél:)

2010. febr. 20. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!