Tényleg van szaguk a házaknak/lakásoknak melyekben kutya lakik?
én kutyám nem büdös,sőt senki nem panaszkodott még hogy büdös lenne a lakásba vagy más szag,pedig a szüleim is járnak hozzám és apámnak nincs kutyája,elég őszinte ember megmondaná ha büdös lenne! Én is voltam már pár lakásba ahol kutya van és nem lehet érezni semmit!
Viszont van felettünk lakónak 2 db border coolieja a faszi alkoholista szóval maga a faszi is büdös,de a 2 kutya szagát is lehet érezni mikor kiszállnak a liftből,az nem kellemes..
ha a kutya tiszta (és ehhez nem kell nyomkodni a bűzmirigyét, ha egészséges a kutya, akkor az ürül magától és nem büdös) tehát ha a kutya tiszta akkor nincs szaga.
Szerintem a cigis lakásoknak van szaga,a dohosaknak és van pár ahol kifejezett zsírszag van. De kutyaszagot nem szoktam érezni
Köszönöm a válaszokat!
Kinti-benti nagytestű kutyám lesz és csak ezért kérdeztem hogy mindenképp számíthatók e "szagra" de akkor megnyugodtam :) Szerintem is a cigis lakások a büdösek egyébként nah meg az alkohol ..
Ha közvetlen közelről megszagolod, akkor "kutya szaga" van, de ez a lakásban egyáltalán nem érződik.
Kivétel a vizes kutya, ami valóban büdös és az egész lakásban érezni lehet az "ázott kutya szagot". De megszárad és egy szellőztetés után semmi gond nincs már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!