Véégre rá tudtam venni a kutyámat hogy megegye a száraz eledelt erre meg?
Erre meg beszart a szobatiszta kutyám ma a nappaliba!! Eszem megáll kiskora óta nem csinált ilyet!! Attól lehet hogy most már eszi a szárazat? Ez nem inkább hasfogó? Amúgy elkevertem egy kis marhás konzervvel így nem tudta kiszelektálni a szemeket és megette az összeset!
Ma is így csináltam 2 marok szárazeledel és 1 doboz alutasakos Ceaser konzerv marhás.. Most volt lent csöpögött a széklet a fenekéből! Most hagyjam akkor a szárazat,nem bírja a gyomra? De ezek nem inkább hasfogók? Amúgy azt akarom hogy csökkentem majd belőle a konzervet és a végén már csak szárazat fog kapni!
Lehet, a konzerv miatt lett hasmars.
Milyen tápot adtál?
konzervet világ életébe ezt ette ha nem főztem neki épp arra nem gyanakszok!
Amúgy jó tápot kap,select gold lazacos :) de lehet nem bírja,nem értem :( pedig nem gagyi,nem?
Nálatok volt már ilyen hogy nem bírta a szobatiszta kutya és bekakilt?
Volt! Egy jó minőségű prémium tàptòl.
Volt egy màsik is, az szuperprémium volt, ettől nem kakilt be, "csak" fosizott tőle.
ez megnyugtató komolyan:)
Mármint nem az hogy fosik,hanem hogy mással is csinált ilyet a szobatiszta kutyája:) Tökjó hogy majdnem full zacskó táp..na mindegy akkor hanyagolom:)
úú köszi akkor kedden veszek is neki!
Mondd hogy lehet fressnapf-be venni mert máshol nem tudok:((
??
Én egyszer adok neki enni! Miután mi befejezzük az ebédet utána kap ő,ezt már tudja alapból!
A 2 marok száraztáp és az alutasakos konzerv az egyszerre értetendő összekeverem neki! Ezért fogok mindig minnél kevesebb konzervet belerakni,így szoktatom hozzá a táphoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!