Véégre rá tudtam venni a kutyámat hogy megegye a száraz eledelt erre meg?
Erre meg beszart a szobatiszta kutyám ma a nappaliba!! Eszem megáll kiskora óta nem csinált ilyet!! Attól lehet hogy most már eszi a szárazat? Ez nem inkább hasfogó? Amúgy elkevertem egy kis marhás konzervvel így nem tudta kiszelektálni a szemeket és megette az összeset!
Ma is így csináltam 2 marok szárazeledel és 1 doboz alutasakos Ceaser konzerv marhás.. Most volt lent csöpögött a széklet a fenekéből! Most hagyjam akkor a szárazat,nem bírja a gyomra? De ezek nem inkább hasfogók? Amúgy azt akarom hogy csökkentem majd belőle a konzervet és a végén már csak szárazat fog kapni!
Mit jelent pontosan, hogy pici? Hány mm az átmérője? :D
Én a múltkor lemértem a Brit Care-t ugyanezért, a nagytestű kutyáknak való felnőtt tápja 7-8 mm átmérőjű és kb. 3 mm "magas". Ez szuperprémium minőség és hypoallergán (bárányos-rizses, gabonamentes). Én csak ajánlani tudom, nagyon jó a tapasztalatom vele :)
Ha nem tudod odaadni ismerősödnek a tápot, vidd be egy menhelyre, nagyon fognak örülni neki :)
igen amúgy múltkor így jártam olyan nagyszemű volt a táp nem tudta megenni ilyen fajta volt:
te akkora szemek voltak benne mint egy jutalomfalat,nem tudta elrágni:)) Na azt bevittem menhelyre mert tényleg nem fogyott belőle sok csak ez a győri menhely..odáig eljutni kész életveszély! Nincs jogsim így csak busszal tudok onnét meg még negyed óra az út ahol nincsenek zebrák kb kis híján múlt hogy el nem csaptak :/ De le lehet adni fressnapf-ba is szerintem azt fogom!
Olyan picire gondolok öö mint egy borsó mondjuk? :D Mert a bab már nagy ilyen kis borsónagyságú szemek ez megfelel a leírásodnak?:D ugye a te nagy macid az simán elrág gondolom bármit de ez a kis pincsifing még egy jutalomfalatot és 2 percig rág olyan pici fogai vannak xd
Hát ez inkább már babra hasonlít :D
De ugye ez nagytestű kutyusoknak van ez a táp, szerintem a kistestűeknek való kisebb szemű.
Sok helyről lehet venni mintacsomagot is, esetleg keress rá neten :) Ill. ebből van 1 kg-os kiszerelés is - persze árban drágább jóval, mintha a nagyot vennéd :), de a dogshop.hu-ról értékhatártól függetlenül ingyen házhoz szállítják!
érdekes az miért éri meg nekik?
Mindegyis akkor kedden elnézek fressibe aztán megjegyeztem a nevét ennek is meg amit a 90%-os írt annak is :) Mindkettő jól hangzik! Nagyon finnyás ám úgyhogy előre félek igen mennyi pénzt fogok kidobni mire rátalálok olyanra amit meg is eszik:)
Amúgy csak fressnapf-be tudok vásárolni bizonyos okokból:) úgyhogy ami ott van és borsószemű az jöhet:)) és finom és nem gagyi,ár nem lényeg sokáig elég XD
Később úgyis vásárol az ember tőlük nagyobb értékben, mert nagyon jó árak vannak :)
Fressiben nem fogsz ilyen tápot találni, ők nem forgalmazzák :(
5 kiló a kutyám:)
hát nem is eszi ám meg egyszerre az összeset:))
kb 3 részletben eszi meg ezt egy nap:)
hát tudom ezt mindenki rossznak tartja de én kinn hagyom a kutyám előtt az ételt egésznapra hogy akkor egye mikor éhes! Szóval odaadom neki mikor mi már ettünk lerakom neki és másnap reggelre mindig elfogy kis részletekbe eszi meg:)
Amik meg rá vannak írva etetési útmutató? Konzervre az van ráírva 5 kilós kutyának kettő! Enyém soha nem enne meg kettőt egy nap:) kicsit túloznak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!