Milyen kutyát válasszunk a gyerekeknek? 4 különböző fajta kellene.
Van 4 gyermekünk és szeretnénk venni mindegyiküknek egy kutyát.
A legidősebb fiam 10 éves,szereti az állatokat. Valami közép méretű kutyust szeretnénk neki
Az lányom 8 éves egy igazi hercegnő. Egy kisebb méretű gyerekbarát kutyust szeretnénk neki.
A második lányom 5 éves kicsit kisfiús,szeret fára mászni kirándulni, mindenképp gyerekbarát kutyust szeretnék neki
A legkisebb fiam 2,5 éves neki is egy gyerekbarát kutyát szeretnék
Szeretnénk ha mindegyik kutyus illene a gyerekekhez,és mindegyik más fajta lenne. Mindenképp fajtiszta legyen
Szerintem az jó ötlet, hogy a 10 évesnek egy kutya a többieknek meg kisebb állat pl. sün, teknős, hörcsög.
Vagy esetleg egy családi kutya és mindenkinek egy kisebb állat.
Miért kell mindenképpen minden gyereknek kutya vagy macska?
Nekem 6 kutyám van. Nem könnyű feladat 6 kutya,de így alakult.Nekem az a szerencsém hogy erdő mellet lakunk,és a kutyáim 100 %-osan behívhatók és szófogadóak. De téged lebeszéllek mert a gyerekek nem arról híresek hogy foglalkozzanak a kutyával. Meg egy 2,5 éves mit csinál vele ? Neked sem lenne jó 4 gyerek mellet 4 pici kutyával hidd el. Vegyetek egyet,max 2. De semmi képen nem többet.
OFF:
Vicces, hogy a sok veszekedő válaszoló között egy 11 éves nyilatkozott a legértelmesebben:)
Álljon meg a menet! Ugye nem gondoltad komolyan? Egy gyereknek sem való kutya,de a kérdésedből ítélve nem sok tapasztalatod lehet kutyák terén.
Általában a kistestű kutyák veszélyesek, örökre maradandó nyomot hagynak a gyermek arcán (és biztos ,hogy meg is teszik) Nem szeretik a gyerekeket, mert zajosak és kiszámíthatatlan mozdulataik vannak.
Ha azt akarod, hogy egészséges, parazitamentes, féregmentes kutyád legyen, egyéves koráig kb.20-30 ezer ft.csak az oltás.
Egy kutyát vegyetek, de az ne legyen dalmata,se valami öleb.
Ja és egy kutyához mind lelkileg, főleg fizikailag fel kell nőni.
de ha menhelyről hozod a kutyát, akkor ott ki szokták próbálni, hogy kijön-e macskákkal és sokszor ez fent van a kutya netes adatlapján is.
csináltam neked egy keresést, szerintem ilyen kutyák lennének jók. (még "fajtiszta" is van közte, ha elég az, hogy ránézel és tudod hogy pl labrador és nem az ismerőseidnek akarod mutogatni róla a 6 pecsétet)
Balkánon már csak a felelőtlen állattartás lett a divat, nem?
Remélem nem, de sajnos az is tény, hogy eddig az összes kutyánk másodkézből volt, akikre egyszer már ráuntak.
Egyet összeverve kidobtak egy szőlősbe (pincsi), egyet meg el akartak altatni félévesen "hely hiányában" a gazdik. Ott is a gyerek könyörögte ki a saját kutyát.
Úgy látom ennél a háznál 4 gyerek nem elég gond, kell még 4 probléma. Ha mindegyik egy kutyáért nyaggat téged, akkor állítsd le őket, mert szerintem a gyerekek ellátása is sok pénzt visz el, nem kell még 4 kutya.Az havi szinten az ellátásuk simán lenne kb 30-50 ezer forint, van ennyi felesleges pénzed? Ha igen, akkor költsed a gyerekeidre!
Javasolnám továbbá, hogy folytass egy kis tanulmányt - akár a gyerekeiddel együtt- és rájössz, hogy egyszerre 4 kutyát beszerezni a világ legnagyobb felelőtlensége.
Az a 4 kutya hamarabb fog egymással foglalkozni, mint bárki mással. Neked meg valószínűleg nincsen tapasztalatod kutyatartásban, mert akkor nem akarnál mind a 4 gyereknek kutyát venni. Nekem ennyi idős koromban plüsskutyám volt, azzal aludtam együtt. Azt bátran tudom javasolni, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!