Milyen kutyát válasszunk a gyerekeknek? 4 különböző fajta kellene.
Van 4 gyermekünk és szeretnénk venni mindegyiküknek egy kutyát.
A legidősebb fiam 10 éves,szereti az állatokat. Valami közép méretű kutyust szeretnénk neki
Az lányom 8 éves egy igazi hercegnő. Egy kisebb méretű gyerekbarát kutyust szeretnénk neki.
A második lányom 5 éves kicsit kisfiús,szeret fára mászni kirándulni, mindenképp gyerekbarát kutyust szeretnék neki
A legkisebb fiam 2,5 éves neki is egy gyerekbarát kutyát szeretnék
Szeretnénk ha mindegyik kutyus illene a gyerekekhez,és mindegyik más fajta lenne. Mindenképp fajtiszta legyen
szóról szóra felteszed ugyanazt a kérdést??
Mi a bajod az előtti válaszokkal,hogy nem kéne 4 kutya? akkor azt mondtad meggondolod és elég 2!
10: Beagle
8: Yorki vagy Bichon Havanese
5: Labrador
2,5: Spániel
először is vegyél vissza a stílusodból és olvasgass aztán megtudod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2986649-milye..
Nekem 8 kutyám van, igaz most kellett megválnom 3 tól :\
a 10 éves fiadnak Golden retriwert . A kis hercegnőnek Bischon havaneset ajánlanék, a 2. lányodnak Máltai selyemszőrűt vagy Yorkshire terriert és a legkisebb fiadnak a Cavalier spánielt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2986649-milye..
Azt hittem megértetted, amiről papoltunk Neked, de úgy látom nem tettél le erről a hülye ötletedről. Olvasd el a másik kérdésednél lévő válaszokat, és akkor nem írom le még egyszer ugyanazt.
10 évesnek -> Ír szetter, labrador
8 éves -> yorkshire terrier, si-cu
5 éves -> beagle
2.5 éves -> Westie vagy spániel
Ne haragudj, de nem látom értelmét annak, hogy minden gyerekednek vegyél egy kutyát. Egy kiskutya nem egy Barbie, vagy egy plüssmaci, akit a sarokba lehet dobni ha meguntad.Én 19 éves vagyok, és van 2 kutyánk, az egyik még kölyök, most kaptam a szülinapomra, jelenleg 3 hónapos :) és labrador. A másik egy 15 éves puli. Őszintén megvallva nem emlékszem rá, h foglalkoztam volna túl sokat vele 4 évesen. Megsimogattam és próbáltam vezetgetni pórázon ( a kertben) és ennyi volt. A nevelése,etetése a szüleimre hárult. Így ha van felesleges időd 4 gyerek mellett, még arra, h 4 kutyával becsületesen foglalkozz, akkor irigyellek titeket. Én naponta min. 3-4 órát foglalkozom a labradorommal és a puli is kíván a kora ellenére legalább 1 óra törődést.
s arról már nem is beszélve, hogy 4 kutyát etetni is kell, oltatni... inkább vegyetek egy kutyust, de lehet jobb lenne egy törpenyúl, hiszen az nem akkora teher...
de ez csak egy 19 éves lány meglátása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!